torsdag 5. mars 2015

Hjemme hos oss - entrée/yttergang

Jeg har oppdaget at informasjonen under "Hjemme hos oss"-knappen i menylinjen her på Glassveranda var "en smule" utdatert.... beklager dette. Huset vokser med oss, det er i stadig forandring, det er som med klær, man blir lei av det gamle og ønsker litt fornyelse innimellom... 

Hos oss innebærer det, ikke minst, maling av vegger. Dermed hadde bilder av rommene med tilhørende fargekoder på de gamle "faktaarkene" (maken til det her ovenfor av entréen vår) gradvis blitt utdaterte, og var mer til forvirring enn til informasjon...

Derfor har jeg nå slettet alle de gamle bildene under "Hjemme hos oss", og tatt fatt på jobben med å oppdatere faktainformasjonen og vil legge ut helt nye slike "faktaark". Flere slike vil bli lagt ut i løpet av ukene fremover, og aller først ut er entréen vår.  

Årsaken til at jeg i det hele tatt har valgt å lage slike "faktaark" på bloggen, er at jeg får en del mail med spørsmål om fargekoder på maling på vegger, flisetyper, peiser, arealer, gardiner m.m. Med et faktaark fra hvert av de rommene hjemme hos oss (inne- og uterom) som det spørres mest om, så er det lettere for Glassveranda-leserne å finne informasjonen de leter etter, som f. eks. fargekoder på vegger! ;)

Under "Hjemme hos oss" vil du etterhvert finne alle de nye faktaarkene, og der kan du også klikke på bildet for å lese mer om rommet og/eller se flere bilder av det aktuelle rommet hvis du ønsker det.

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha en fortsatt fin våruke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


Ingen kommentarer: