søndag 23. november 2014

Bildemenyer med MASSE juleinspirasjon på Glassveranda!

Tenk som tiden flyr, i dag er det nøyaktig 1 måned igjen til lille julaften! ♥
Så jeg tenker at NÅ passer det å hente frem igjen all juleinspirasjon som finnes her inne på Glassveranda! 
Dette er jo faktisk 6. julen jeg blogger på Glassveranda, så det har i løpet av årene blitt et ganske så omfattende juleinspirasjonsarkiv! ;)

For at du skal slippe å lete igjennom alle nye og gamle blogginnlegg for å kunne finne frem til all juleinspirasjon og juleidéer som finnes her på Glassveranda, så har jeg sortert dem for deg, og sydd sammen noen oversiktlige menyer! Hvis du ser i høyre marg på bloggen, så vil du finne alle juleinnleggene samlet nedover i oversiktlig "Klikk-og-les"-meny! Det er "Juleinspirasjon utenfra"-menyen jeg har lagt ut i dag, altså ikke bilder fra mitt eget hjem, men flotte juleideer til julehjemmet fra både inn- og utland. Du finner denne bildemenyen også hvis du klikker på 
knappen JULEINSPIRASJON  i menylinjen øverst på Glassveranda.

MEN det vil bli lagt ut enda mer juleinspirasjon i løpet av uken, for da skal også bildemenyen "JUL HOS OSS" gjøres ferdig, med alle fine "julete" gjør-det-selv-tips, dekorasjonsidéer, juleoppskrifter m.m. 

Det nærmer seg nå også høysesong for julebord, julemiddager, førjulsselskaper, vennefester o.s.v., så jeg minner derfor om at du også finner link til innlegget "Korrekt borddekking på 1-2-3" øverst i menylinjen her på Glassveranda, det finner du under knappen "Borddekking" ;)

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha en riktig fin søndag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Anne (Moseplassen) sa...

Finfint Ann :)
Jeg laget jo nylig en slik oversikt til Moseplassen for mine DIY juledekorasjoner, superpopp! Så nå gleder jeg meg til å se din "jul hos oss" oversikt :D

Ann sa...

Vielen Dank, liebe Angie! :))

Tusen takk, Anne! :)) Ja slike bildemenyer er alltid populære, gjør det jo så utrolig mye enklere å finne frem til sesongtemaene, litt jobb er det å legge dem ut hver år, men jeg kommer selv i julestemning av prosessen, når julemenyene er på plass på bloggen er det jul ! :D "Jul hos oss"-oversikten tenker jeg er på plass før neste helg ;) DIY-arkivene inne hos deg kan jeg godt forstå er superpopp, ikke minst alle de kreative og flotte variantene av islykter! ;)

Ha en riktig fin uke, jeg skal snikinnføre litt mer "førjulspynt" i spisestuen vår i dag, blant annet et "førjulstre av bjørkekvist!

Stor klem, Ann.

Anonym sa...

Så kjekt! Da harvjeg lesestoff i dag! :-)skulle vært på jobb, vi har årsoppgjørsrush, men småtten har fått influensa og sover mye, mens mammaen trøster, bærer og surfer på nettet for ikke å sovne selv! :-) Fin førjulstid til deg og takk for masse fin inspirasjon! Klemmer fra Irene

Ann sa...

Men så flott, bidrar gjerne til å holde deg våken! :)) Årsoppgjør...ja da hadde nok jeg sovnet på post! :D Nyt dagen mellom all trøsting og bæring, og selv takk! :))

Stor klem, Ann.