lørdag 1. mars 2014

Første vårdag og vårlig vasecollage i vårlys

Det var hvit himmel i dag, skarpt lys, mildt, men ingen sol. Klager ikke, vi har hatt mange fine soldager de siste par ukene, vårlig har det vært, og utrolig deilig! Egentlig har det vært litt merkelig hele vinterværet i år, noen små snøskavler ligger igjen her og der, men terrassene har vært tørre stort sett hele vinteren og friskt knallgrønt gress begynte å vokse i skråningene hele to måneder tidligere enn normalt. En finfin vinter med andre ord, og i dag viser kalenderen 1. mars! Endelig er det vår også ifølge kalenderen! Hurraaa! ♥ :))   Her ser du hvor jeg har plassert de små øyenstikker-vasene jeg kjøpte i januar. De skal til uken få hver sin eplekvist tenkte jeg, slike dufter så herlig av vår, og tar jeg dem inn nå så vil greinene tro det er full vår allerede og være dekket av blekrosa små epleblomster etter få dager inne i varmen.    Den lilla-fiolette glassvasen har vært mye i bruk på bordet i vinter, men nå har den fått plass her på skjenken foran vinduene i stuen sammen med de nye hvite vasene. Synes den ble en flott kontrast til alt det hvite. Denne øyenstikkeren er av tre og er kjøpt på et kunst- og håndverksmarked i Frankrike, har vist den før på bloggen, det er egentlig asiatisk "balansekunst", du kan se hva jeg mener HER.Knakk en grein av vrihasseltreet mitt ved et uhell, men heldigvis passet den perfekt i den store hvite vasen! -Hell i uhell! ;) 


Riktig flott, ikke sant? :)) Fra denne kvisten kan jeg jo også henge noe... Kanskje to lekre påskeegg til påske! ;)


Forandring fryder, ble riktig så fornøyd med den nye vårlige vasecollagen på skjenken, og nå skal jeg fortsette med å sy gardiner til stuen, det har sannelig tatt sin tid det gardinprosjektet mitt, hi, hi, men det blir, det blir! ;)) 

Nyt resten av årets første vårdag, og følg gjerne Glassveranda på Instagram :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelige vaser og nydelige bilder! Klar for vår jeg også, snøklokker står og blomstrer i plenen her, også det mye tidligere enn normalt, tipper krokusene kommer opp tidlig i april i år, helt greit! ;) fin helg til deg! Klem fra Irene

MissMette sa...

Ja, det er herlig tid vi har hatt og ikke minst går i møte... Vårlig her midt i Norge også og ikke noe som har minnet om vinter! Liker så godt de skjønne øyenstikkervasene dine :) - og fine bilder hos deg. Ha en fortsatt fin kveld, og helg... Klem fra Mette

Merete - Lys lilla sa...

Jeg fikk så vårstemning av disse lekre bildene, du skriver også slik at jeg har lyst til å lese det du skriver. Takk for en fin stund inne på siden din :-) Ønsker deg en fin lørdagskveld :-)

Ann sa...

Tusen takk for så koselige tilbakemeldinger! :))

Gleder meg til løkblomstene stikker de små grønne hodene sine opp av jorden her også, venter spesielt på perleblomstene i vår, plantet ut mange rundt rosebuskene i høst så jeg er veldig spent på om de overlevde vinteren! ;))

Jeg sliter med å innse at det fremdeles kan komme snø med det været vi har hatt i vinter! Full vår ute nå, og sola skinner fra knallblå himmel fra grytidlig om morgenen til langt utpå ettermiddagen, har lyst til å hente frem både terrassegardiner og sitteputer, men hva hvis snøen da plutselig kommer i april! ;) Ikke lett å bli klok på denne vinteren, men jeg ELSKER den, håper alle vintre blir som denne! ;))

Takk igjen for både det ene og det andre! ♥

Ha en fortsatt fin uke alle tre! :0)

Stor klem, Ann.