søndag 19. januar 2014

Shoppingtur til den franske riviera i vår?

Det er mange som reiser på langweekend til den franske riviera om våren, kanskje spesielt til Nice, så jeg vil gjerne minne om at du finner en oversikt øverst her på Glassveranda over alle de spennende loppemarkedene som er å finne i Nice og de nærliggende byene på rivieraen!

Marché à la brocante kaller franskmennene disse loppemarkedene og her selges bilder, bøker, tekstiler, antikviteter, kunst, sølvbestikk, gamle restaurant- og cabaret-plakater, porselen, smykkeskrin, lintøy, møbler, maritime ting, klær, lysekroner, tinnprodukter, lamper, glass, gamle kofferter, gamle gateskilt, hatter, hatteesker, sko, vesker, smykker, antikke møbelbeslag, dørvridere og mye, mye mer! -Så skal du til rivieraen så vil jeg virkelig anbefale deg å besøke et marked eller tre! ;)

Oversikten finner du her:
Loppemarkeder på den franske riviera / Marché à la brocante / Flea markets and antique fairs on the French riviera 

Følg gjerne Glassveranda på Instagram
Ha en riktig fin start på den nye uken i morgen! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Ingunn sa...

Takk for tipset Ann. Det høres herlig ut med loppemarked på våren. I år går turen endelig til Frankrike. Nærmere bestemt Antibes. God helg Ann.

Ann sa...

Oj, så gøy, og fra Antibes er det jo bare minutter på lokaltoget til Nice, Monaco, Menton og Cannes, så har du tid så kan du få med deg det meste! ;)) Vi har bestilt billetter for sommerferien nå vi også, og jeg har reisefeber allerede! :D

God helg! ♥

Stor klem, Ann.