onsdag 6. november 2013

Lekerommet blir ungdomsrom - Del 7: Nye lekre lamper over skrivebordene

Å gjøre ungenes lekerom om til ungdomsrom viste seg å bli en litt lengre prosess enn planlagt. Jeg har for lengst oppdaget at tiden flyr, men det er sannelig godt jeg har bloggen, ellers hadde jeg aldri trodd på nøyaktig hvor fort tiden faktisk flyr! Da jeg skulle finne "Lekerommet blir ungdomsrom - Del 6" i bloggarkivet, så jeg at det faktisk er et helt år siden jeg malte dette treet og uglen på veggen! Men disse bildene tok jeg i dag...

Vi har nemlig nå tatt fatt på ungdomsrom-prosjektet igjen. Eldstemann ble nylig tenåring, min datter blir det neste år, så nå var de klare for å rydde vekk enda mer, ja både det ene og det andre, for de har selv innsett at det de trenger er mer plass til venner, brettspill, PCen for å gjøre lekser, gitarer og plass til å øve, tegne- og malesaker, TV og FIFA, spill og bøker og andre ting som de faktisk holder på med, heller enn å drive pensjonat for hundrevis av kosedyr og andre støvsamlende leker som de likevel aldri leker med lengre! ;)  

Det måtte også mer lys til i denne enden av rommet (du ser det HER), etter at det ble skrivebord her. Vi valgte å kjøpe noen store enkle hvite, blanke, metalllamper (kjøpt på Bohus), synes de ble både lette og lekre her, og med LED-lys/3000Kpærer i, ble det et hvitt, rent, behagelig lys også! 

Det har skjedd mye annet interiørnytt på dette rommet også i løpet av de siste par ukene, så det kommer helt sikkert flere bilder fra husets "nye" tenåringsrom i løpet av vinteren!   
Ha en fortsatt fin uke! :O)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Mitt Kreative Krypinn sa...

Det ser ut til å bli skikkelig stilig som alt det andre dere gjør. At ting tar tid vet jeg alt om, men d bi bra til slutt. Og her e d jo veldig fint også imens.
Lykke til videre!
Klem Marit

sivknivklestativ sa...

Stilig lampe, det gjør seg med god belysning. Og så flott at ungene selv har innsett at de trenger litt forandring for å gjøre rommet mer funksjonelt. Lykke til med prosjektet, jeg gleder meg til å se flere bilder :D

Ann sa...

Tusen takk! :0) Joda, det er jo ikke noe i veien med rommet, Marit, det skal bare oppdateres til ungdomsrom og gjøres mer funksjonelt for aldersgruppen! ;)) -En hel prosess har det vært! :D
Ja ungene var helt enige i at noe burde gjøres nå, Siv, og da ble det betydelig enklere å få sortert og organisert der nede! ;)))

Flere bilder kommer, ha en riktig fin helg begge to! :0)

Stor klem, Ann.