tirsdag 29. oktober 2013

Festpynte bordet for hekser, draculaer, spøkelser og skjeletter?

Dette er et glimt av spisebordet vårt på Halloween for noen år siden. Skal du pynte festbord for hekser, draculaer, spøkelser og skjeletter på torsdag, og trenger noen idéer til hvordan, så kan du se mange flere bilder av dette festbordet: HER.

Du kommer langt med sort duk og noen skumle muffins. Sort duk kan du kjøpe svært rimelig bl. a. på Jysk. Skumle muffins finner du: HER.

Halloween-godteri selges over alt, og mye av det fungerer fint også som bordpynt.

Unger som har vært ute og gått "Knask- eller knep" er kanskje litt småfrosne, og da er en kopp varm kakao og boller med ost godt å få når de kommer inn igjen. En grillpinne med en marshmallow eller to på er alltid populært blant ungene, og de blir ekstra myke og gode når de dyppes i den varme kakaoen! ;)

Det er dessuten veldig gøy å pynte Halloweenbord, har du ikke prøvd det før så kan det varmt anbefales! :D Om det skal være fire etter tyve Halloween-gjester rundt bordet spiller ingen rolle, er det Halloween så er det Halloween! ;))

Ha en fin onsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Anonym sa...

For et utrolig stilig bord med masse godis og detaljer:)
Klem Merete

Plantebegejstring sa...

Herligt og inspirerende bord...og selvom jeg har haft lidt svært ved at blive vild med Halloween, så elsker ungerne det...
Og hvorfor ikke bruge lejligheden til at glemme efterårets triste stemning en stund og lege i mørket?:0)

Tak for kigget!

Skøn dag fra Katinka

Ann sa...

Tusen takk! :o))
Ja alle unger elsker Halloween, uansett hva de voksne måtte synes om det, man får kle seg ut, gomle muffins og samle inn godteri, stort bedre blir det ikke! :D Ja ikke sant, -høsten kan være litt trist, lang og mørk, snøen har ikke kommet enda, for ungene synes det uendelig lenge til jul, og sommerferien er ugjenkallelig over, så hvorfor ikke lage en hyggelig karnevalsdag å glede seg til i slutten av oktober, helt suuupert for ungene! ;))

Ha en riktig fin uke! :0)

Stor klem, Ann.