søndag 1. september 2013

Vips! -Så var det høst!


1. september... Første dag i første høstmåned kommer alltid som et sjokk på meg! Jeg ville helst hatt sommer hele året, men når datoen 1. september er her er det bare å innse at det begynner å nærme seg slutten for søte ferske jordbær og lyse, varme sommerkvelder...



Bjørketrærne i hagen har visst det lenge, -allerede for en ukes tid siden begynte de å få et og annet gult blad, -et sikkert tegn på at naturen har begynt å forberede seg til den mørke, kalde årstiden årstiden... 



Men vi må ikke glemme at også høsten kan være en flott årstid med mange varme, fine dager. Luften synes å bli ekstra frisk, og i solveggen kan det være bikinitemperaturer enda en måneds tid. Vi pleier uansett vær å være mye ute i hagen om høsten, vi beskjærer litt, raker løv, planter litt. Til slutt når alle trær i hagen utpå senhøsten har sluppet alle bladene sine, skal mange av dem bindes opp for ikke å knekke sammen når snøen kommer, og de trærne som er ekstra sarte skal i tillegg pakkes inn i naturstrie. Men det er jo enda leeeenge til! :))



Hagemøblene skal få stå ute ihvertfall en måned til, for selv om kalenderen sier 1. september så er det enda en god stund til hagemøblene fryser fast i terrassegulvet heldigvis! :)) 

Nyt årets første høstdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Interi-gjør det selv! sa...

Åh, jordbær *lengte lengte*

Selv om vi har hatt strålende sol i dag, har lufta vært kald, og høsten er helt klart på vei. Men som du sier kan jo også den være fin :-)

Mor Inger`s hus sa...

Vi slipper ikke unna, men høsten kan jo være fin den også.

Særlig hvis vi får klare fine soldager.

:) Inger