torsdag 8. august 2013

Stuepike

Tok dette bildet i kveld av godstolen hvor jeg vanligvis sitter godt plantet blant myke deilige pledd og puter med bena opp på puffen om kveldene og leser, blogger eller surfer på nettet! :))

Har ikke vært med på NIB sine månedlige fotoutfordringer på evigheter, så tenkte dette bildet kunne passe til månedens utfordring hvor temaet var "Stuepike"! ;)

Pleddet og lampen, som jeg kjøpte i fjor, kan du lese om HER.
Den hvite puten med sort grafisk mønster, med navnet Eivor, fant jeg på IKEA i sommer og den "måtte" jeg bare ha! ;) Har to, de skal få pynte opp hver sin sofa i vinter i selskap med en rekke andre myke fine puter, som du kan se: HER
Puten i sort, turkis og bittelitt rosa falt jeg også øyeblikkelig for da jeg så den! Den er fra Kremmerhuset, heter Skog og er bare rååålekker! -Røff og tøff! ;) Den ligger her i stolen nå, men skal etterhvert få plass i kontorstolen i skrivehjørnet som er av karamellfarget tykt skinn/lær (blir så fint! ;)), du kan den: HER, der blir den perfekt i vinter; Myk og varm også matcher den skrivebordet mitt som er malt lys turkis! ;) 
Det lille hvite skapet foran vinduet kan du lese om: HER.
Kunstverket over det store vitrineskapet er et av mine egne, du kan lese om det: HER.Mange andre godstoler og sofakroker og massemasse herlig stueinspirasjon finner du: HER.

Ha en fortsatt fin kveld! :O)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


12 kommentarer:

Unknown sa...

Dette var tøft og litt annerledes, liker det :)

toves sammensurium sa...

Så tøft,for en inspirerende plass å sitte og kose seg Ann - så bra du ble med på utfordringen slik alle kan se så fint du har det!!!!!
Toveklem:)

Ann sa...

Tusen takk Manuela! :))
Og tusen takk til deg også Tove! -Ja dette er helt klart det mest brukte hjørnet av stuen vår, -dette og skrivehjørnet! ;) Mellom de to står staffeliet mitt, lerreter, malepensler/kniver og alle tuber og flasker med maling, strødd utover, men med kameraet vinklet mot godstolen så det ganske så ryddig ut her inne! ;)))

God helg til dere begge når den tid kommer! :0)

Stor klem, Ann.

Sivs hus sa...

Hei, Nydelig lys og blikkfang! klem Siv:-)

Bettum Villa sa...

For en flott sitteplass. Her kan jeg tenke meg du koser deg.
Klem Madelén

Ann sa...

Takk! :o)) Godt å ha et slikt et "mammareir" å kose seg i, kanskje spesielt i vinterhalvåret! ;) Har et mammareir på vestterrassen for fine sommerkvelder, et i pergolaen for varme sommerkvelder med duskregn, og et i lysthuset for kjølige regntunge sommerkvelder, men i vinterhalvåret er denne godstolen få meter fra peisen det beste! ;))

God helg til dere begge to, solen skinner her i dag, håper den skinner på dere også, nå skal jeg ut igjen å samle fregner! :0)

Stor klem, Ann.

Anonym sa...

Så herlig krok du hadde her:)
Litt røff, tøff og utrolig koselig med herlige farger og detaljer:)
Ha en strålende helg
Klem Merete

Yvonne sa...

Så lekkert!! Likte bloggen din! Ønsker deg en fiiin søndag! KLem

Ann sa...

Tusen takk for både det ene og det andre, sitter her akkurat nå, med et stort krus sitronte med litt melk i og en ny bok ligger klar, fiiin start på en lat regnfull søndag! ;))

Ha en fin dag begge to uansett søndagsvær hos deg! :0)

Stor klem, Ann.

Huldra sa...

Herlig inspirerende kosekrok. Lekkert! Lykke til i konkurransen :)

Ann sa...

Takk! :o))
Ha en fin ny uke! :0)

Stor klem,
Ann.

Anonym sa...

God kveld Ann!
Nå prøver jeg å dra meg tilbake til blogglandia. Leeenge siden sist. Og nydelig bilde du har med i konkurransen. Masse lykke til i utfordringen og en god helg til deg.
Klem Elin!
PS: har en "enkel" give away på gang i butikkbloggen min. Sleng deg på da vel :)