mandag 26. august 2013

Ryddig start på dagen?

En stor kopp kaffe med melk i og et knekkebrød med ost og paprika, -det er hva denne mammaen trenger for å våkne om morgenen. -Kan jeg i tillegg lytte til God Morgen Norge på TV2 i bakgrunnen er jeg sikret en fiiin start på dagen! :)) En annen faktor som gir en fin start på dagen er system og orden slik at man enkelt og greit kan finne det man trenger uten å lete og/eller grave i skuffer og skap! Det verste er kanskje mandag morgen når det man først trenger gjerne står innerst i skapet...  

Hjemme hos oss var tiden nå overmoden for en skikkelig gjennomgang og systematisering av innhold i kjøkkenskap og skuffer. Vi hadde veldig mye i skapene som omtrent aldri var i bruk. Nye ting ble i løpet av årene kjøpt og tatt i bruk, uten at det gamle ble kastet/solgt/gitt bort.... slikt blir det "kø" i skapene av! Rot i skapene gir rot og unødig stress i hverdagen, slik er det bare.  Her ser du kaffe/te/vannmugge-skuffen i den "nye" spisestuen. Oppå benken står en Dolce Gusto Circolo kaffemaskin, ved siden av en slik en kaffekapselkarusell, men som oftest er det mange flere smaker i bruk enn hva den rommer. Disse "ekstra" kaffekapslene har fått plass en kurv her i en av de store skuffene i den "nye" spisestuen. Te, presskanner, vannmugger m.m. har også fast plass i denne skuffen. Det ble også plass til røkelsespinner og duftkjegler. -Endelig system i sakene! Elsker de store skuffene, er så praktiske, det blir ryddig, oversiktlig og alt er lett tilgjengelig!

Supert system for matbokser, termoser og drikkeflasker kan du se: HER.

Håper du har hatt en fin helg og føler deg opplagt og klar for en ny uke! Vi har vært utendørs hele helgen, siste del av sommeren må nytes, rydding av hus tas på regnværsdager! ;))
Ha en fin mandag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Anonym sa...

Så helt genialt ut å ha en hel skuffe til alt av kaffe-saker. Fikk en god ide til når vårt kjøkken blir montert nå. :D

Gunn sa...

Hei. Jeg fikk tips av ei venninne om bloggen din og har sett på det du skaper og omskaper i dine omgivelser.Veldig inspirerende, du er allsidig, kreativ og spiller på utrolig mange sider i deg selv, kjempeartig! Du har også sett at grunnlaget for en hverdag som funker er at tingene har et "hjem",her har jeg mange tips å hente.
Du må være født til å bli kunstner.... Jeg vil gjerne henge med videre. Hilsen Gunn

Ann sa...

Takk, det var utrolig godt å få system i sakene! :))
Tusen takk for både det ene og det andre Gunn! ♥ Også godt å høre at du har tro på min kunstneriske side, -har nemlig produsert enda et nytt bilde i dag! ;)) Veldig koselig om du blir med videre! ♥

Ha en fin dag i morgen begge to!

Stor klem, Ann.