torsdag 29. august 2013

Flere nye fargeklatter i stuen!

I løpet av sommeren har det sneket seg inn noen nye dekorelementer i stuen vår, -enkelte av dem skikkelig fargespreke innslag i hverdagen! Den nye store sorte blanke lampen som henger i vinduet ble en flott kontrast til de matte lysegrå veggene. 

Det øverste bildet er et maleri på lerret som min datter har malt, -det illustrerer trappen og inngangsdøren på besteforeldrenes hus. Nedenfor nederste trinn på bildet sitter en liten edderkopp på bakken og titter vantro på trappen. Den har en snakkeboble over hodet og inni den står det "OMG!" (Oh-My-God!) :D Hun sier den ligner litt på meg på dårlige dager når jeg skuler bort på trappen mellom 1. og 2. etasje hjemme hos oss! :D Barn får det sagt! ;) (Jeg er revmatiker og av og til ser trappen unektelig litt ekstra bratt ut! ;)) Jeg bare MÅ smile hver gang jeg titter bort på bildet, så det måtte få plass her i stuen på et godt synlig sted!   


Elsker de nye telysestakene av glass som jeg kjøpte på Tilbords tidligere i år. De har en litt ubestemmelig gulgrønn knallfarge, -og passer perfekt her i vinduskarmen en liten meter unna de kjære dansende havhestene mine (grafikk) som har en lignende knallgul farge i bakgrunnen.


Flere bilder fra denne delen av stuen og trappen kan du se HER og HER

Ha en fin fredag, og god helg! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

sivknivklestativ sa...

Deilig med litt farger og gøy med hjemmelaget kunst, særlig med en dose humor i også. Den lampen i vinduet var skikkelig stilig.

Tusen takk for alle de fine kommentarene du legger igjen på bloggen min, de får meg alltid til å smile :D

Fin helg til deg og dine.

Ann sa...

Takk, og så koselig, man kan ikke smile for mye! :o))
Elsker kunst, og barn er fantastiske små stooore mennesker, synes det vises spesielt godt i bildene når de maler og tegner! Min datter tegner og maler hele tiden (som mor, så datter! ;)), og det er nesten så man kan se utvikling fra dag til dag, -synes kunst OG barn er utrolig spennende! :))

God helg til deg og dine! :0)

Stor klem, Ann.

Fossestua sa...

Herlig med fargeklatter :). Må være koselig å se at datteren har arvet sin mors kreative gener. Regner med datteren også er stolt over at bildet har fått en sentral plass i hjemmet :). Ferierer for tiden på østlandet, men kjenner det skal bli godt å komme hjem også nå. BOrte bra, men hjemme best :). Hehe, burde kanskje begynne å prøvepakke litt....spennende å se om jeg får plass til alt i kofferten :D. Blitt "litt" shopping ja ;). Ha ei fin helg Ann :). Klem fra Lise

Ann sa...

Takk, ja veldig gøy at hun også viser interesse for denslags, for vi kan jo sitte sammen i timevis og male og tegne sammen, -og da koser vi oss skikkelig begge to! :))

Hi, hi, ja jeg kjenner veldig godt til det der! :D Når vi er i Frankrike må jeg alltid reise med en ekstra - en tom - koffert nedover, og likevel hender det at jeg må sende hjem ting med Posten! :D Har lett for å dukke opp en del ting man bare "mååå" ha! ;)) Ekstra gøy å komme hjem da og pakke opp alle lekkerbiskene! (o:=

God hjemreise, og ha en fin ny uke! :0)

Stor klem, Ann.