onsdag 29. mai 2013

Rekkverket ved paviljongen er gjenoppbygd og malt, epletrærne blomstrer og endelig er det sommer!

Husker du rekkverket vi måtte rive for et par uker siden? Rekkverket går fra garasjen vår, opp forbi paviljongen og videre oppover til ytterdøra vår, så jeg ble litt oppgitt da vi måtte rive det, men nå har Kjære snekret et flunkende nytt et, det er nymalt, skinnende hvitt, med stolpehatter av metall, jepp - jeg er kjempefornøyd! :))
  

For et par uker siden var det bare få vårtegn i hagen vår, men nå er det mangemange! Det flotteste skuet er kanskje det store epletreet på plassen nedenfor paviljongen! Ca. 4 meter høyt og dekket med de nydeligste epleblomster er det nå, og det dufter HELT himmelsk av sommer og sol! 

Det er nesten så jeg blir helt svimmel av sommerlykke når jeg kommer ut på terrassen, for det er etterhvert ganske mye som står i blomst i hagen vår i tillegg til epletreet: Flere frukttrær, noen enorme heggtrær, ja også syrinene har begynt å blomstre. I tillegg står lavendel, stemorsblomster, margaritter, petunia og andre sommerblomster i krukker og plantekasser, og et kjempebed med blomsterløk har også begynt å åpne seg, -ja du skal selvsagt få se flere sommerstemningsbilder etterhvert! ;) 

Jeg skulle egentlig vise bilder av rekkverket i dag, men kanskje bedre bilder av akkurat det i morgen, -du ser det jo uansett på bildet her øverst, og epletreet bare "måtte" fotograferes nå, hi, hi! 

Det flotte sommerværet vi har hatt i det siste nytes og utnyttes til fulle! Når man har hus er det alltids noe som skulle vært malt, så vi maler litt, nyter solen, snekrer litt og båtsesongen har også startet så nå er det endelig, ENDELIG sommer! :O) Ha en fin onsdag!

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

2 kommentarer:

http://www.pattern-addiction-and-more.blogspot.com sa...

Beautiful, have a great summer time ! Hug, Barbara

2nes sa...

Kjempefint er det hos deg. Ha en fin fin dag. Hilsen Tone