torsdag 7. februar 2013

Vårtegn! Sitrontreet står i full blomst! -Og tips til morsdagsgave!

Det dukker opp en blomst i sitrontreet i stuen vår fra tid til annen hele året, men nå er det full vår i sitrontreet! Mangemange små hvite blomster popper ut av treet der det står i vårsolen og koser seg, og om ikke så lenge vil det bli nye gule små vårfriske sitroner! 

Et sitrontre i blomst er vakkert, men det dufter også himmelsk av vår! Treet har klart seg helt fint i stuen vår i vinter, så et slikt et kan trygt anbefales!

Det er jo snart morsdag! Er det ikke noe spesielt du ønsker deg i morsdagsgave, så kan du jo ønske deg et sitrontre! Det skal jeg! ;) Jeg har et allerede, men skulle gjerne hatt et til et. 

Trær er fine gaver, de varer "evig" og blomstrer om og om igjen. På denne tiden av året er det også ideelt å ønske seg et oliventre. Også de er nydelige blikkfang på skjenken eller i vinduskarmen på denne tiden av året! ;))

Mange flere bilder av sitrontreet mitt kan du se: HER og HER.

Bilder av oliventrærne kan du se: HER og HER

Ha en fin torsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


5 kommentarer:

Inger Marie - Husrom sa...

Herlig!
Jeg vet hva jeg skal kjøpe til stuen vår ja! :)
Setter du det ut på sommeren??

Inger Marie

Adile's prosjekter sa...

Oj, så gøy at det blomstrer! Jeg har selv 2 trær, men ingen av dem har blomstret før...kan være fordi jeg har sådd dem med steiner fra sitroner... Det ene er rundt meter'n høyt med mange flotte blader. De står inne om vinteren og i drivhus om sommeren! Banner du ofte?

Anonym sa...

Så herlig dette var:)
Kjemp kos at det blomstrer:)
Sånt kunne jeg tenkt meg:)
Klem Merete

Ann sa...

Nei det var ikke ute i fjor, -hadde planer om det, men sommeren ble så våt, kald og elendig at det ble ikke om ;) På en normal sommer skal et sitrontre kunne stå ute på et litt lunt og solrikt sted i sommermånedene, så kanskje jeg prøver til sommeren! ;)) Oliventrærne er ute i lysthuset om sommeren.

Men så gøy at du har fått til trær fra steinene da! :)) Mange frukttrær må ha en viss størrelse og/eller alder før de blomstrer, så blomster dukker nok opp etterhvert! ;)) Banner?! :))) Øh, nei, hi, hi...;)) Men jeg vanner ca. en gang i uken, to ganger i juni, juni og august. (Kjempegodt å se det ikke bare er jeg som er litt rask på tastene av og til! ;))

Ja veldig koselig med sitrontrær, også er de visst enkle å holde liv i også (ikke alle måneder den blir vannet like systematisk hjemme hos oss! ) så et slikt et kan trygt anbefales! Vakre hele året er de også!

Ha en fortsatt fin kveld! :0)

Stor klem, Ann.

mamma i nord sa...

Sitrontre har jeg faktisk ikke vert borti.
Sikkert mye fordi her vi bor er vel ikke utvalget av planter det største.
Tror jammen jeg skal plante ett par steiner da sammen med ungene for å se hva som skjer.

Kjempemoro å komme over slike tips rundt i blog verden.

Ønsker deg en fortreffelig mandag.