onsdag 6. februar 2013

Lampen kaster så fine mønster

I går fikk du se denne lampen som henger fra taket i sofakroken på jenterommet. Her på dette bildet ser du det fine mønsteret som blir på veggen når det er lys i denne lampen! 

Slike lamper finnes i forskjellige mønster, så alle kaster de forskjellige grafiske mønster/skygger på veggen når det er lys i dem. De finnes med striper på, firkanter, snirkler m.m.

Det er en glasskuppel, ikke en lyspære, det ser bare ut som en lyspære. Inni kan du ha forskjellige lyskilder, det vil si at du trenger ikke bytte ut hele "lyspæren" når den ryker, men kun lyskilden inni! -Helt supert! 

En glasskuppel som dette kan også monteres på andre typer lamper, ikke bare på slike enkle med farget sokkel og tøykledd ledning. 

Hvor sterkt lys du vil ha, regulerer du med lyskilden slik som på andre lamper. Kuppelen er hvitfrostet og kaster et rent, hvitt lys. Velger du en lyskilde på 3000 K blir det ekstra rent. Vil du ha et litt varmere lys kan du velge f. eks. 2700 K. 

Det er flere lamper i dette rommet, dette over sofaen fungerer som leselys/ koselys/nattlys. Jeg har nylig hengt opp en tilsvarende på gutterommet, bare med andre farger/mønster. -Enkle, tøffe og dekorative! Mer om lampen: HER.

Ha en fin onsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Nydelig mønster fra lampa :-) Jeg har sittet her og lest innleggene dine fra lekerommet - WOW! sier jeg bare - for et rom.

Ha det godt - klem Siv

Anonym sa...

Kjempe herlig mønster:)
De lampene er kjempe stilig:)
Sov godt
Klem Merete

Interi-gjør det selv! sa...

Vakker lampe og mønster :-)

Ann sa...

Takk, ja soverom er selvsagt kjekt å ha, men lekerommet er helt klart det aller nyttigste rommet vi har her i huset Siv! ;0))

Ha en fortsatt fin uke alle tre!

Stor klem, Ann :0)