tirsdag 5. februar 2013

Jenterommet - Del 4: Sofakroken

Oppdateringen av jenterommet fortsetter, det går ikke særlig fort, men litt etter litt blir det da ferdig! Vi hadde ikke tenkt å male paneltaket og listverk, men da gulvlistene ble malt igjen etter at jeg hadde gjort ferdig veggene, så plutselig ikke taket og taklistene helt hvite ut lengre, og dermed måtte vi ut med alt igjen og ta et forfriskende strøk med ny hvit maling i taket... Ting tar tid! ;)) 

Det er mange år siden vi kastet ut putene som egentlig hører til i denne sofaen. De var digre og posete og lekket bittesmå fjær som lagde mye unødvendig støv i rommet, så vi byttet dem ut med pynteputer. I den lysegrå sofaen ligger et pledd, jeg bytter pleddet mange ganger i løpet av et år, hyggelig med litt forandring, denne gangen la jeg på det limegrønne, det ble riktig så vårfriskt og passet til de nye turkisblomstrede putene, og de nye ekornputene.


Min datter sitter ofte her i hjørnet med bena oppi sofaen og leser. Fra dette vinduet ser hun deler av fjorden, hagen og innkjørselen vår, noen fjell, mange trær og deler av sør-vest-terrassen vår. Det er sprosser også på dette vinduet, men det vises ikke så godt på bildet p.g.a. motlys. Også dette rommet har innvendige skodder i stedet for gardinger, -helt supert! 

Det er et til vindu her over sofaen, og et stort et på møneveggen. Ekstra takhøyde i dette rommet og tre vinduer gjør at rommet virker lyst og lett til tross for skråtaket. Jeg skrev litt om dette rommet for godt og vel to år siden, da viste jeg et bilde fra en annen del av dette rommet, har du lyst kan du se det: HER. Men også i resten av rommet har det skjedd store endringer, også det skal du får se etterhvert! ;))


Den som leser må ha leselys! Dette er en tilsvarende lampe som den jeg nylig hengte opp i vinduet i gangen/garderoberommet, bare at denne har lilla sokkel og tøyledning, og glasskuppel "Design" (fra Clas Ohlson). Den kaster så fine mønster på veggen bak når det den er lys i, kanskje jeg legger ut et bilde av det også etterhvert slik at du får se! ;)   

Hvis noen lurer på hvorfor det har vært stille på bloggen en ukes tid, så har jeg ikke vært på Gran Canaria som normalt på denne årstiden, men i sengen slapp og syk! Medisinomlegginger ga store bivirkninger, som igjen ga flatt batteri og null energi, derfor ingen blogging. Det går litt opp og litt ned nå om dagen, ja av og til i en loop, men etterhvert som formen blir bedre tar nok også bloggingen seg opp igjen etterhvert! :))

Ha en finfin tirsdagskveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Anonym sa...

For et kjempe koselig rom:)
Nydelige farger:)
Klem Merete

Interi-gjør det selv! sa...

Så fint! Jeg vil gjerne se bilder med lys i lampa, den var knallfin :-)

ingridsboble sa...

For en koselig sofakrok :) Og lampa hadde jeg vedig sans for :)
Ha en fin dag!
Ingrid

Ann sa...

Takk for koselige tilbakemeldinger! :)) Bilde av lampen med lys i nettopp lagt ut: http://glassveranda.blogspot.no/2013/02/lampen-kaster-sa-fine-mnster.html ;)

Ha en super onsdag alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.