torsdag 10. januar 2013

Mannskap + bannskap = vitrineskap...

Etter å ha ligget i fosterstilling på sofaen og klaget, jamret, pistret, klynket og pepet p.g.a. menssmerter noen dager kan jeg nå endelig stå oppreist på to ben igjen! Nok om den saken, får lyst til å banne høyt i samme setning når jeg tenker på denne månedlige torturisten som slår meg ut i dagevis hver eneste måned, men nå er "det månedlige" heldigvis overstått i denne omgang...

Mens jeg lå "neddopet" på sofaen og rullet, surfet på nettet innimellom og gomlet sjokolade i går kveld, har min kjære montert vitrineskap... Han blir såååå glad når jeg en sjelden gang kjøper et byggesett, hi, hi! ;))) Nei sannheten er at han heller foretrekker en skisse og en materialhaug som han kan snekre selv fra grunnen av, men dette skapet var så rimelig på januarsalget at det er umulig å snekre det noe rimeligere selv, så derfor gikk mor i huset til anskaffelse av en slik en "vidunderlig" skappakke... ;) 

Jada, dette er "noe rakkel" i forhold til heltre møbler, men det er et enkelt og pent skap, og det er også solid nok til det vi skal bruke dette skapet til, også ble det jo så raskt ferdig! Hvordan det ble skal du få se etterhvert, skal ta et bilde av det ferdige skapet straks det blir skikkelig dagslys i stuen! ;))

Ha en fin torsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Myrahuset sa...

Huff og huff, men må le litt. Ikke av at du har vondt, altså :)
Er på vei ut for å kjøpe et slikt fint byggesett selv.

:) Miriam

Randi sa...

Heia Ann !:)

Ja huff......dette "driten" som oss damene skal pinast med kvar mnd. er ingen ting i forhold til flatpakket skap :))Godt du er bedre no da!!
Det som hjelper meg er NAPROXEN ( uten resept.) mot desse smertene!
Men du har sikkert prøvd det?:)
Lykke til!

Gleder meg til å sjå skapet ditt!:)

Ha en fin fin dag!

Klem,
-Randi-

Ann sa...

Hi, hi, lykke til med det Miriam! :)) Det går jo fint, men hjemme hos oss må det gjøres etter at ungene er i seng for at de ikke skal lære så unødvendig mange nye "gloser" ;)))

Takk for tips, Randi, tar noe lignende bare sterkere: 500 mg Napren-E morgen og kveld i kombinasjon med Paralgin! ;) (Har endometriose så her må det krutt til for å slå ut elefanten! ;)))

Ha en fin dag, her har den knallblå himmelen og røde små kvitrende fjærballer i trærne gjort at jeg kom i den reneste vårstemningen!♥

Stooor torsdagsklem, Ann.

Anonym sa...

Uff....ikke særlig å ha det sånn...
Håper du blir bedre snart!!
Spennende å se byggesettet ditt ferdig:)
Ha en god kveld
Klem Merete