tirsdag 29. januar 2013

En forsmak på sommeren...

Det har omtrent ikke vært snø på bakken her hos oss før i vinter, veldig mye blå himmel har vi også hatt, men den siste uken har snøen lavet ned, det snør fremdeles og det synes å bli bare lengre og lengre å vente til vår, sol, sommer og varme fine dager på terrassen....

Når været er slik er ikke alltid like lett å holde motet oppe for en som elsker sommer, sol, båtliv og hagesysler, det er ingen hemmelighet at jeg ikke liker vinteren, men på dager da sommeren synes å være begravd under metervis av snø hjelper det alltid meg å ta et dypdykk i sommerbildearkivet! :)) -Da får jeg en nødvendig påminnelse om at vinteren tross alt ikke varer evig, -og ny giv! ;) Det er nå mindre enn to måneder igjen til påske, og da sitter vi jo ofte i bare t-skjorten i solveggen på terrassen mens vårsola varmer vinterfrosne kinn, småfuglene kvitrer våryre i trærne og bjørka begynner å vise nye grønne friske små museører! 

Dette bildet er for å minne alle sommer- og hageelskere på om at snaaaart er den her! -Ja den varme deilige sommeren med sol, frodige grønne trær, smaken av ferske jordbær, duften av vakre fargerike blomster, lyden av fuglekvitter og den herlige følelsen av å være 100% levende når man sitter i ettermiddagssola godt tilbakelent i solsengen med en god bok og et glass vin, i sommerkjole, med solbrune legger og nylakkerte tånegler! Jepp, det blir, det blir! :))

La det bare snø, det blir sommer til slutt likevel! ;) Ha en finfin tirsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


5 kommentarer:

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Sukk.....


Sommeren virker veldig fjern akkurat nå, ja... Men, trøsten er at dagene blir "lengre og lengre" og én dag forsvinner all denne snøen. :)

For et aldeles nydelig bilde, da! Gleder meg til å sitte barfot på altanen med ei skål jordbær og titte ned på fjorden og byen...

Klem:)

Nennes sa...

Nydelig, nå fikk jeg lyst på sol og sommer :)
Men får vel ta vinterferien og påsken med et smil!

Carpe diem!

Klem

Camillas univers. sa...

Nydlige bilder, jeg lengter veldig etter sol å varme. Vi har enda ikke fått sola inn vinduet.

Takk for koselig hilsen inne hos meg, kista er jeg kjempe glad i, å den passer fint på trappa:-)

Fortsatt fin uke til deg :-)

Klem Camilla

Anonym sa...

Ja, dette fikk virkelig frem vår-følelsen :)
Nydelig bilde:)
Sov godt
Klem Merete

Ann sa...

Tusen takk for så koselige tilbakemeldinger! :))

Ha en fin ny uke alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.