søndag 9. desember 2012

Savner julesnøen... Men julewidgetsene er heldigvis tilbake igjen!

Hvor blir det av julesnøen?! I fjor kom den på selveste julaften, men jeg håper virkelig ikke det drøyer så lenge før snøen kommer denne julen! Det blir liksom ikke riktig helt julestemning uten den hvite fine glitrende julesnøen synes jeg. Dessuten så er det jo NÅ frem mot jul og i julen det er koseligst med vinter og snø, i mars/april er jeg jo klar for vår! ;)

Disse bildene er tatt i hagen vår i fjor vinter, eller kanskje var det året før, ihvertfall var det, som du ser, skikkelig vinter i hagen da bildene ble tatt! Vi pleier å sette ut fakler på begge sider av stien mellom lysthuset og huset vårt, -det gir en helt fortryllende flott julestemning! 

Men i dag var i det minste julewidgetsene tilbake på bloggen! Jeg ble ganske forskrekket da alle julebildene mine med linker til juleidéer og juleinspirasjon bare forsvant fra Glassveranda før helgen, har klamret meg til håpet om at det skyldtes en kortvarig bug i Blogger, så gjett om jeg ble glad da alle bildene med linker til massemasse juleinspirasjon i høyre og venstre marg her på Glassveranda ENDELIG var tilbake igjen nå i kveld! :o)) Ta gjerne en titt, du finner både jule-DIY, link til masse julepynt-inspirasjon, julekakeoppskrifter m.m. der, både inspirasjon fra vårt julehjem og inspirasjon utenfra!


Du finner flere bilder fra hagen vår i vinterdrakt m.m. i reportasjen "Jul hos Glassveranda" på side 22-30 i det australsk-amerikanske magasinet Birch + Little som du kan lese på nettet: HER

Du finner selvsagt også mange bilder av vårt julehjem her på Glassveranda, i julearkivet som du kan se: HER. (Også der er det en god del jule-DIY idéer).

Juleinspirasjon "utenfra" (ikke hjemme hos oss), med mange fine idéer til hvordan å pynte julehjemmet, finner du: HER.

Ha en fin start på den nye uken! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelige vinterbilder:)
Det er kommet en del snø hos oss og det gir sånn herlig stemning:)
Godt det ordnet seg med innleggene:)
Klem Merete

Mailinn`s interiørblogg sa...

så bra det ordnet seg med de linkene dine. skal innrømme at jeg har lett endel etter de når jeg sisst var inne på bloggen din;) men trodde det kanskje bare var jeg som `lette på feil plass eller noe`;)hih...jaaaa, venter også på snyen. Trenger jo ikke nå særlig med snø etter jul. Men dette er jo trist og trasig. god uke til deg også ;)

Huset på landet sa...

HERLIGE bilder full av julestemning! Snø er å blir julestemnig. Får inderlig håpe det kommer litt hvitt her på østlandet før jul...
Fin førjulstid ønskes deg og dine!
Line

Ann sa...

Julesnøen lar vente på seg, men det er heldigvis enda noen dager til julaften! ;)) Takk for så koselige tilbakemeldinger!

Ha en fortsatt fin førjulstid! :0)

Stor klem, Ann.