lørdag 8. desember 2012

Fornyelse på soverommet? Lekkert sengetøy!

Etter at vi pusset opp gangen i 2.etasje er det nå soverommene i samme etasje sin tur å fornyes litt. Ikke minst skal de rundvaskes etter at alle i familien unntatt jeg har ligget utslått av influensa etter tur de siste par ukene! Nå er alle i huset endelig friske igjen, så soverommene skal steriliseres!!! 

Jeg var også så lei av sengetøyet, så jeg har nå derfor kjøpt inn to mye sett til soverommet vårt. -Synes disse var rålekre! Det ene settet (fra Kid) kan brukes hele året, mens det med reinsdyr og snøfnugg på vil bli i bruk bare vinterstid. Skal finne enda et til sett, et sommerlig et, til våren. Var de ikke fine? Det er godt med litt fornyelse på soverommet av og til, og nye sengesett i helt nye farger enn de du hadde fra før, kan gjøre mye med rommet. Nytt sengetøy er jo også en fin ting å ønske seg (eller gi bort i gave) til jul, istedet for å risikere å få noe "skapfyll" under treet som sjelden er i bruk? Ja takk til anvendelige julegaver! ;)

Jeg begynte å vaske soverom tidligere denne uken, ble ikke ferdig og skal fortsette i dag. Vårt soverom er det aller siste rommet i 2. etasje hos oss som enda ikke har fått vindusskodder, så i dag skal også gardinene tas ned og innvendige vindusskodder monteres på de to vinduene inne på soverommet vårt. Så skal skoddene males, det skal ryddes i garderobeskapene, hele rommet skal vaskes grundig og nytt sengetøy skal på! -Gleder meg til rent, nytt og friskt soverom! :)) 

Ha en fin lørdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.


PS! Interessert i fargetrender? Fikk du med deg torsdagens blogginnlegg? Der kunne du se, og lese om, "Årets farge 2013", som ved årsskiftet hvert år velges ut av Pantone som er øverste "myndighet" i verden innen fagfeltet farger og fargetrender! 


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

Ingen kommentarer: