lørdag 1. desember 2012

Endelig 1. desember og adventstid!

Nå, natt til 1. desember, er endelig alle de 48 små kalendergavene klare og knytt fast i adventskalenderne som henger til pynt i taket i spisestuen vår. De 48 små overraskelsene er kjøpt inn for en god stund siden, men tradisjonen tro blir de pakket inn og hengt opp først natt til 1. desember! Vi har nøyaktig de samme kalenderne i år som i fjor, hjemmelagde kransekalendere, du kan se mange flere bilder av de to adventskalenderne: HER. -Du kan faktisk også lese om kransekalenderne våre i juleutgaven av det australsk-amerikanske livsstilsmagasinet Birch + Little som du finner: HER

Disse bildene er fra i fjor, jeg er aldeles for trøtt, og det er aldeles for mørkt, til å ta bilder nå. Jeg gleder meg veldig til å stå opp sammen med ungene i morgen tidlig og se de forventningsfulle blikkene når de får øye på alle pakkene som henger i spisestuen, og i morgen er det også lørdag og vaffelmorgen, så jeg får se til å komme meg i seng nå!

Jeg ønsker deg og dine en riktig fin lørdag og 1. desember! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

3 kommentarer:

adales verden sa...

Wow!!! Tror nok du får glade barn i morgen;) her ble de lagt i en kurv i år... Å gangen din... Smelt;))))) ha ei herli helg!

Unknown sa...

Det må være den vakreste adventskalender jeg noengang har sett. :)

Ann sa...

Tusen takk for både det ene og det andre! :)) Er veldig dekorative der de henger, så det måtte bare bli disse i år også! ;)) Ja jeg ble superfornøyd med gangen!!! Snakker om total forandring! :D Tidligere var den mørk og ganske så lukket, mens jeg nå smiler fra øre til øre hver gang jeg passerer! ;))) Takk for koselige tilbakemeldinger, og ha en fin helg begge to!

Stor klem, Ann :0)