lørdag 1. desember 2012

Adventspyntet julehjem, og endelig hvilepuls!

Spisestuen vår er nå pyntet til advent. Pepperkaker, klementiner og en skål med mokkabønner-sjokolade m.m. har fått plass i enden av spisebordet, adventstjernen er hengt opp i vinduet, som du ser er den fremdeles mørklagt, men i morgen er det 1. søndag i advent og da skal alle adventstjerner og adventlysestaker i huset endelig bli lys i! 

Vi har hengt opp lys i epletreet og i et par av de andre trærne ute i hagen også, trappen/inngangspartiet på huset vår er adventspyntet og på bordet står levende lys, jeg synes desember og januar er to fryktelig mørke måneder, så takk og lov for at julen er lagt til denne årstiden! ;)))

Vi skulle på konsert og julebord i kveld vi, men en av våre små supergull har fått feber og influensa, så det ble ikke noe av, men det kommer vel en ny sjanse neste år! ;) Kjenner at det egentlig var litt godt å ikke skulle noe i dag, har vært en travel uke med ferdiggjøring av gangprosjektet, rydding, venninnejulebord, konserter, juleforestillinger, adventspynting, innpakking av adventskalendergavene m.m. 

Flere bilder fra vårt julehjem og diverse jule-DIY finner du her på bloggen (se nedover i venstremargen på bloggen), eller så kan du lese reportasjen "Christmas with Glassveranda" i juleutgaven av det australsk-amerikanske livsstilsmagasinet Birch + Little. (Side 22-30): HER

Ha en fin lørdagskveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

4 kommentarer:

Huldra sa...

Herlig stemning, og vakkert- som alltid. Elsker stilen din og hvordan du setter sammen ting. Herlig! :)

Håper sykdommen går raskt over. Som jeg har sagt til flere som har runder med sykdom nå: bedre nå enn til jul. :)

Unknown sa...

Så koselig :)
Jeg liker best når det er hvit/sølv jul selv.
Fortsatt god helg ønskes herfra.

Anonym sa...

Utrolig nydelig bord du har gjort:)
Stemningsfylt og koselig:)
Gleder meg til å se mer:)
Klem Merete

Ann sa...

Tusen takk, går bare rundt her og smiler jeg, er så koselig at det endelig er advent!! :o)) Gjør seg også med alle de ekstra lysene både inne og ute på denne mørke tiden av året! ;))
Ja helt sant det du sier Huldra, tross alt mye bedre at de snørrer fra seg nå, enn at de blir liggende febersyke i jula! Nå har alle i familien hatt dette utenom jeg, i dag er det mannen som ligger og klynker, piper og klager febervarm på sofaen! :D Skulle ikke le, men du verden så syke menn blir når de blir syke! ;) Men han pleies godt, så jeg er temmelig sikker på at han vil overleve også denne influensaen! ;))

Ha en fin søndag alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.