onsdag 12. september 2012

Høstens interiørmessige kjedereaksjoner...


Hver høst får vi en kjedereaksjon i stuen! Vedkurven  jo ha plass ved peisen, og dermed måtte utstillingsskapet fra oldefars butikk flyttes på igjen! ;)) Jeg har nå plassert det oppå anretningsbordet ved siden av sitrontreet på sørveggen der den gamle stolen henger til pynt. Det er litt vemodig å gjøre hus og hjem klar for høst og vinter, men også litt koselig, er det ikke? 

Detaljbilder av veggskulpturen/maleriet jeg lagde av gamle værbitte gulvlemmer fra min bestefars drivhus for noen år siden, som henger over det store vitrineskapet, ser du: HER 

Linjer, kontraster og uventede kombinasjoner er med på å gjøre interiøret spennende. Oppå det gamle utstillingsskapet har jeg plassert en litt værbitt lykt av heltre med metalltak som har stått ute på terrassen noen somre nå, en gammel snirklete antikkhvit jernlysestake som har vært med meg i tiår, og en duftkjegle/telys-stake som jeg kjøpte i Frankrike i fjor sommer, -det ble visuelt en riktig så herlig miks synes jeg! ;) 

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

5 kommentarer:

minminivilla sa...

KJederaksjoner her også - begynte i sofaen og fortsetter fra rom til rom;) Jeg liker din blogg og har faktisk samme glassakp som deg oppå en sjenk ;) Forsøker å finne artsfrender som liker hvitt og vakkert, ikke bare hvitt og shabby så jeg er ofte innom deg. Rekvedskulpturen din misunner jeg deg veldig ;))))

Anonym sa...

Så koselig du har gjort det:)
Høsten er en koselig tid syntes jeg med alle sine farger, klare friske luft og varierende vær:)
Herlige lykter du har:)

Sov godt
Klem Merete

Anonym sa...

Du e bare dyktig! Er stadig innom sidene dine og henter inspiasjon til å finne på noe selv. Har laga de store blomsterpottene til verandaen og er godt fornøyd med dem, selv om jeg ikke er noen dyktig snekker slik som mannen din tydeligvis er!:)Plantet hvite rosebusker i de og gleder meg til de sprer seg utover det hele og begynner å blomstre kanskje til neste år;forhåpentligvis.:) For å si det sånn så føler jeg at jeg har begynt å leve igjen, fått meg en hobby jeg elsker(snekkring og trykk) og det er din skyl;,takk!:) Ønsker deg og din familie en flott helg! :)

Ann sa...

Tusen takk for så koselige tilbakemeldinger!! Og såååå KJEMPEstas som det er å høre at jeg og Glassveranda har inspirert deg til å finne ny gnist, ny hobby og begynne å snekre!!! Åh så glad jeg blir!!! ♥ -Og inspirert til blogge nye små snekkerprosjekter, ikke minst! ;o)) Og en ting er helt sikker: Liker du å snekre vil du garantert bli knallflink å snekre du også!! Øvelse gjør mester, -også når det gjelder snekring! ;)))

Ønsker dere alle en riktig fin helg! :0)

Stor klem, Ann.

Huset i Edels hage sa...

Kjenner til de kjedereaksjonene, ja, hehe :) det ble da riktig så fint med de forandringene dine, det er bare et fantastisk flott skap du har etter din bestefars butikk, og veggskulpturen fra gulvet er kjempefin, så herlige farger!!! :) ønsker deg ei kjempefin helg!
Ps. Blåkonglene var også fantastiske, tror faktisk ikke jeg har sett slike før, men edelgran det liker jeg da, hihi, så en sånn bør jeg da få meg ;) klem