onsdag 8. august 2012

Kreativ med tekstiler

(Photo: Copyright © Ann, Glassveranda (glassveranda.blogspot.com) - English text: Pinterest)

Norske Interiørblogger (NIB) har hver måned en ny utfordringen. Temaet denne måneden er: "Kreativ med tekstiler". Dette bildet blir mitt bidrag til konkurransen. 

Rundt spisebordet i spisestuen vår har vi valgt noen eldgamle og sjarmerende spisestuestoler av eik. Det er god plass til 14 stoler rundt dette bordet, som er godt og vel tre meter langt og 120 cm bredt, men til daglig står det ti stoler rundt spisebordet vårt, slik som her på bildet.

Stolene matcher ikke, halvparten av stolene er av samme design, den andre halvparten har et helt annet design, men det var da også hensikten! ;)) Bare like stoler hadde blitt for formelt, tradisjonelt og kjedelig. For å knytte det hele sammen har vi trukket opp alle stolsetene i én og samme tekstil. Det gjør at det hele fremstår helhetlig til tross for at stolene har i ulik design. 

En steg-for-steg oppskrift på hvordan du enkelt selv kan trekke opp spisestuestoler ser du: HER.

Ha en fortsatt fin uke!

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


8 kommentarer:

Anonym sa...

Dette var jo bare utrolig lekkert:)
Likte så godt de gamle stoler med blå trekk:) og at ikke stolene er like elsker jeg:)
Lykke til

Klem Merete

Unknown sa...

Lekker spisestue og et flott bidrag :)
Lykke til i utfordringen :)

Klem fra Camilla

Ann sa...

Tusen takk for koselige tilbakemeldinger snilleste Merete og Camilla! ♥

Ha en fortsatt fin kveld! :0)

Stor klem, Ann.

Anniken sa...

Det var en flott spisestue!
Likte veldig godt de forskjellige stolene dine med like trekk.

Hilsen Anniken.

MissMette sa...

Hei Ann :)
Så koselig at du ville være med på min giveaway ღ og takk for koselig ord på bloggen min. Flott spisestue, liker godt at det er forskjellige stoler - blir personlig og noe annet :) ... og at trekkene er samme gjør at det blir helhet ღ flott bidrag hos NIBs konkurrasne... Er ofte innom her til deg, så mange fine innlegg, kreativt og flott ღ Ønsker deg en fortsatt fin dag :)) Klem fra Mette

Sang Tao - Judith sa...

Fine stoler! Vi har også gamle stoler vi ønsker å ha til spisebordet. Så er det bare å finne tid til å shine dem opp...;) Legger meg til som følger hos deg:)

Ann sa...

Tusen takk til dere alle tre, ja for både det ene og det andre! ♥ Ja klart jeg måtte være med Mette! ♥ -Og hjertelig velkommen som følger Judith! ♥

Ha en fortsatt fin uke alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.

Edel sa...

Fantastisk fin spisestue!!!!! Synes det er flott med de ulike stolene, helt enig med deg der :) og en super måte å binde det sammen med tekstilene!