fredag 31. august 2012

Høst! -Og peiskos-sesongen er herved startet!

Jeg har stort sett vasket klær og vasket hus denne uken, litt hver dag, og omsider ble det orden i heimen igjen etter ferien! I ettermiddag var jeg litt småfrossen og startet likegodt peiskos-sesongen! ;) I morgen er jo 1. september her, -første dag i første høstmåned..., så da er det kanskje greit? ;) Jeg har flyttet lenestolen til sides her for å ta bilder, men her i varmen og lyset fra den knitrende peisen har jeg kost meg skikkelig i kveld, med en stooor kopp varm og himmelsk god latte macchiato, og en bunke franske interiørmagasiner som var med meg hjem i kofferten. Når man sitter godt plantet i godstolen foran peisen med pleddet lettere henslengt over slitne mammaføtter, med varm drikke og masse interessant lesestoff, spiller det ingen rolle at det fremdeles er lyst utenfor vinduene! -Hvilepuls! ;))  Høsten er på mange måter en riktig så fin årstid, er den ikke? Hva forbinder du først og fremst med høsten? Litt om hva jeg forbinder med høsten kan du lese: HER.  

God helg! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

5 kommentarer:

am design sa...

Hei på deg!
Koselig og titte innom deg!!! Høsten er litt god den! Det blir litt mer ro og tid til innekos!!! I går formiddag hadde jeg fri, da kosa jeg med med interiørmagasiner og en kopp te under pleddet. Nå om kveldene tenner jeg mange lys og duftlys og koser meg!
Skal bruke høsten på og en del malingsprosjekter og rydding i skuffer og skap! Og plutselig så er det advent og JUL!!! Det er godt vi har disse årstidene!!!
Kos deg og god helg.
Klem fra Anne-Marit

Anonym sa...

Hei!
Så kos å ha deg tilbake:)
Herlige høstbilder:) ja nå setter den inn og da er det kjempe kos med peiskos og hygge:)
Ønsker deg en strålende helg

Klem Merete

Mor Inger`s hus sa...

Herlig blogg. Fantastisk fine bilder, og mange flotte innlegg.

Nå er du godt plassert i blogglista mi:), så jeg kan nyte dine bilder og innlegg framover.

:) Inger

Torunn Tangen sa...

Aldeles nydelig; TAKK til deg for titten!

Ann sa...

Tusen takk for SÅ koselige tilbakemeldinger! ♥ Ja tiden frem mot jul pleier å gå fryktelig fort Anne-Marit! ;0) Her gjelder det å kose seg mens man kan! :)) Rydding i skuffer og skap står på min ønskeliste også, over høstens gjøremål, og ikke minst rydding av utebod og garasje! ;)) ... men hvor mye av det vi rekker gjenstår å se! ;)))

Ha en fortsatt fin uke alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.