tirsdag 10. juli 2012

Sommerlig friminutt


Disse bildene er 700 px brede. Copyright © Ann, Glassveranda (glassveranda.blogspot.com), men NIB jentene og deres samarbeidspartnere kan selvsagt låne disse bildene! :)). På NIB (Norske Interiørblogger) er temaet for fotoutfordringen denne gangen: "Friminutt". (Share on Pinterest? I love it when you Pin/share my pictures on Pinterest, but please use the watermarked version, -you find them: HERE). 

Sommeren er virkelig en fiiin tid! ♥ Da går tiden liksom litt saktere, man kan trekke pusten, senke skuldrene og nyte øyeblikkene på en hent annen måte enn resten av året synes jeg. Sommeren er også den tiden av året da alt skal males utendørs! ;)) Husvegger, rekkverk, dører, vindusrammer, hagemøbler, ja noe er det alltids som trenger et nytt strøk maling når man er huseier, er det ikke? :)) Da er det fint å ha et sted hvor man kan ta en timeout, et friminutt, fra malekosten... 

Ikke for det, jeg koser meg faktisk med malingen, tar det i rolig sommertempo mens jeg titter litt på alle de nydelige blomstene, søte solbrune blide barnefjes som leker i hagen, naboens hund som alltid går bananas når en høytrykksspyler i nabolaget er i drift, fugleungene som lærer å fly, travle humler som flyr fra blomst til blomst og grønne sommerfriske blader som rasler svakt i mild sommervind... Ahhh det er SÅ herlig at det endelig, endelig er sommer igjen! 

Men visst er det fint å bare kunne late seg også, helt for seg selv, mens man nyter solen, varmen, alle de vakre fargene og den himmelske duften av alle blomster i hagen! Sommer! ...Egentlig burde ordet vært skrevet med minst tre m´er! Sommmmer! ;))

Her i frokosthjørnet på terrassen vår er det fint å være mamma i sommermodus, -å sitte her å slappe av og nippe til et glass iskald lemonade tidlig en varm ettermiddag etter å ha ligget i solen og samlet fregner hele dagen, er jammen fint! -Og har man i tillegg en stabel interiørmagasiner å bla i er livet heeelt perfekt! :0) 
(Har du lyst kan du se flere bilder fra denne terrassen: HER). 

Du skal snart få se bilder av noen byggeprosjekter vi har satt i gang med i hagen, ja kanskje allerede i morgen! ;) Ha en fortsatt fin uke! 

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Herlig ute-plass med flotte farger:)

Klem Merete

Ann sa...

Takk! :))

Klem, Ann.