søndag 8. juli 2012

Herlige sommerfølelsen!

I morges stod jeg opp litt over sju, -ikke riktig helt vanlig på en søndag, men det var glovarmt på soverommet, solen skinte fra skyfri himmel og fuglene kvitret på inn og utpust i trærne utenfor soveromsvinduene, så det var komplett umulig å sove! Men det finnes vel knapt noen bedre måte å våkne på! Jeg måtte ut i hagen med en eneste gang, og så like etterpå inn igjen for å hente kameraet! ;)) Her ser du paviljongen omgitt av blomstrende syrintrær. Jeg tenkte kanskje jeg hadde stått opp før humlene i dag, men neiiida, de var i full sving allerede! :)) -Flittige små det der! Litt morgendugg på de steder av hagen hvor solen ikke skinte riktig enda, denne delen av hagen "sov" fremdeles, men nå er hele hagen våken, og jeg skal ut å svinge malekosten! Åh SOM jeg elsker sol og sommer!      

Håper solen skinner på deg også i dag, og gjør den ikke det så kan du jo kose deg inne, surfe litt på nettet og planlegge hageprosjekter slik at du er klar når solen kommer! :)) Glassveranda er forresten å finne på Pinterest nå, hvis du har lyst til å følge meg der:  

Follow Me on Pinterest

Ha en riktig fin søndag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:7 kommentarer:

Karen @ Pieces of Contentment sa...

It looks delightful. Even the roof is beautiful with the hexagonal tiles.

gykkeshobbyblogg.no sa...

Her skinner også solen i dag,men ikke fra skyfri himmel som dere er så heldige å ha! Det er 25 grader så vi klager ikke da:))

Nydelig bilde av en flott hage med velduftende syriner og flott en paviljong:)
Kos deg masse med sola,hagen og sommerdagen!

Klem:0)

Anonym sa...

Hei!
Så herlig å våkne til sol og sommer:) nydelig ute-rom du har der!
Her regner det som vanlig, men det er god temperatur!
Ha en god søndag

Klem Merete

Gårdsjenta sa...

Det hørtes deilig ut å våkne slik! :) Våknet til lyden av regn mot taket jeg i dag.. Men kunne jo holde senga leenge, så da er det jo greit :)

Har planlagt tre bed, som jeg holder på med nå, så veeldig kjedelig at det regner! Men, da er det bare å male inne istedenfor da :)

2nes sa...

Nydelig i hagen din :) Slike øyeblikk er bare og nyte i regntiden vår ;) Ønsker deg en fin fin dag. Klem

n i n a s hjem sa...

Herlig bilde :)
Takk, takk for hyggelig hilsen inne hos meg!
Kos deg i Nice, det er sååå fint der.
Ang glassene, de er kjøpt på Kremmerhuser. Kjøpte de der for en del mnd.siden, men kan være de har enda? Ellers vet jeg de bruker å ha noen lignende på Åhlens osv...


Klem Nina

Ann sa...

Tusen takk for alle de koselige tilbakemeldingene! ♥ Vi har hatt en lang finværsperiode nå og rakk å bli skikkelig bortskjemt ;)), så jeg fikk nesten litt sjokk i morges da himmelen var grå og det regnet da vi stod opp! :D Håper på maaaange nye finværsdager og at solen kommer dit dere er også!

Takk Nina, det skal jeg sjekke! :))

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.