fredag 8. juni 2012

Tema hage/uteplass


Dette bildet er 700 px bredt (Copyright © Ann, Glassveranda (glassveranda.blogspot.com), men bildet er selvfølgelig lov for NIB jentene og deres samarbeidspartnere å låne!)

Vi har mange uteplasser og uterom i hagen vår. Norske sommere kan være både korte og litt uforutsigbare værmessig, og det i kombinasjon med at vi elsker sol, frisk luft og det å bade i deilig varmt vann! ;)) Hagen vår og uterommene hjemme hos oss er planlagt med utgangspunkt i nettopp dette. Vi har brukt 10-15 år på å sakte men sikker bygge opp hagen og uterommene, og har lagt til rette for at det både sommer og vinter skal være fullt mulig både å spise middag og bade utendørs, hvis ønskelig. Vi har i løpet av årene bygd godt og vel 100 m² terrasser, en sommerpaviljong, et lysthus, en badepaviljong, et koselig lite drivhus m.m. Ja vi er veeeldig glad i idylliske små hagehus, hi, hi! ;)) Har du lyst til å se flere bilder av hagen og uterommene våre så finner du dem alle under "Hjemme hos oss" i menylinjen øverst på bloggen. 

Dette bildet fra vest-terrassen blir mitt bidrag til Norske Interiørblogger sin juniutfordring hvor temaet denne gangen er "Hage/uteplass" (Har du lyst kan du se flere bilder fra denne terrassen HER). 

1 MILLION sidevisninger viste telleren på Glassveranda denne uken!!! Hurra! :0)) Dette feires med en skikkelig Giveaway-trekning! Du er hjertelig velkommen til å delta! For informasjon om konkurransen og påmelding: klikk HER

Ha en fin kveld! :0)

Stor klem, 
Ann, Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


 

5 kommentarer:

Villavanilla.no sa...

For en fantastisk hage og terrasse! Så deilig dere må ha det!
Kos dere masse!

God helg ønskes fra meg, Mariann :-)

Anonym sa...

Hei!
En herlig ute-plass:)
Ha en strålende helg

Klem Merete

Prinsesse Elin sa...

God og en fin lørdag til deg. Håper solen skinner og at du får en flott helg. Klem fra Elin :)

Heddas gode grunner sa...

Så fin uteplass! Ser ut som dere har en stor uteplass -deilig! Fint bidrag! :)
Fortsatt fin helg!

Kitchen Models sa...

What a blast! Besides having a great grasp of perspective, what a great…grasp of perspective…such artists have to pour so much heart into something so ephemeral.

Cheers!