søndag 3. juni 2012

Flere ting blir malt Middelhavsturkise

Det ble forelskelse ved første blikk da jeg for første gang tittet ned i malingsspannet med den vakre sommerlige turkise malingen, som vi nå maler ytterdørene med. Jeg bestemte meg derfor for å male sofabenkene i frokosthjørnet på terrassen i samme farge! 

Jeg tror frokosthjørnet vil bli enda vakrere med benker i denne fargen! Da jeg malte ytterdøren kjente jeg at farger virkelig gjør noe med stemningen i rommet og humøret! Jeg er jo veldig begeistret for de turkise, blågrønne, Middelhavsfargene, så nå skal det bli flere av dem her ute på frokostterrassen. I den forbindelse har jeg kjøpt fire store myke pynteputer i turkisblå farger - man kan da ikke få for mange puter? ;) - som skal få plass sammen med alle de andre i benkehjørnet på terrassen i sommer. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder av også disse også senere i dag slik at du får se. Jeg har også malt noen "tønner"/trebaljer som vi skal plante sommerblomster i på terrassen. Bilder kommer, bilder kommer. Men NÅ skal jeg smøre strøk to på ytterdøren! :0))

NB, NB! Steg-for-steg oppskrift på hvordan du lager kassebenker med oppbevaringsplass for puter i, finner du: HER. Ha en fin søndag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:7 kommentarer:

Ingvild sa...

Så artig! Jeg er også i det turkise hjørnet den siste tiden, og i går kjøpte jeg turkis som benk ot port ute skal få på seg:). Nyydelig farge!:). Ytterganga fikk også en annen nyanse tidligere i vår:).Gleder meg til å se!

Unknown sa...

Åhhhh snakk om nydelig farge :) Gleder meg til å se sofakroken ferdig :) Ha en fin søndag :)
Klem

2nes sa...

Nydelig farve :) Klem

flink pike sa...

ah!
Herlig! Virkelig en nydelig farge! Tenker meg det kommer til å bli knallfint ja!

Hyttehuset sa...

Eg gler meg til fleire bilete!

Anonym sa...

Hei!
Fargen er nydelig og sommerlig:) gleder meg til å se alt ferdig
Fortsatt god kveld

Klem Merete

Kaffeslabberas sa...

Dette blir jo bare bedre og bedre!! :D