lørdag 19. mai 2012

Lys, lett og lekker ble den!

Husker du trappen jeg hadde planer om å male? Vel, nå har jeg endelig somlet meg til å ta noen bilder av den! ;) Helt hvit ble den, -og det ble sååå lyst, lett og lekkert at! :)) Til de av dere som sa at alt hvitt i nærheten av trappen sannsynligvis måtte males på nytt hvis jeg malte trappen hvit: Jepp, jeg måtte nok det! ;)) Blendende hvit ble den jo, mens rekkverk m.m. som ble malt da stuen var ny ikke lenger var så blendende hvitt... kremt! ;) Og da alt hadde fått to strøk med hvit maling bestemte jeg meg også for å male veggene i trappnedgangen (som før var malt i fargen Luna) i samme farge som stuen: Morgendis. -En lys, ren gråfarge, -og riktig så lekkert ble det også!

Her ser du også at bildene har kommet opp på veggen igjen. På den tomme veggplassen mellom bilde-collagen og vinduet over trappen skal en tegning av huset vårt henge, -en teknisk tegning/arkitekttegning trykket på lerret.

Denne trappen er bak peisen i stuen vår, så det du ser på motsatt side er baksiden av skrivebordet i skrivehjørnet mitt! ;) Du ser det bedre: HER. Hjørnet med bøkene ser du bedre: HER. Ballerinaen malt på veggen nederst i trappen kan du se bedre bilder av: HER. Det neste jeg nå skal gjøre er å spraylakkere lysekronen (av metall) som henger over trappen, som nå har en offwhite farge, antrasitt-grå. Satser på oppholdsvær i morgen slik at jeg kan holde på ute! 

Ha en fin lørdag! :0)

Klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Sååå utrolig lekker trappen ble:)
Det er min plan nå også. å få malt trappen min og dette ga inspirasjon:)
Kan jeg spørre hva slags maling du har brukt?
Ha en strålende lørdag

Klem Merete

Ann sa...

Takk! :))) Jeg brukte "Tre Stjerner" gulvmaling, den har jeg brukt flere steder i huset, -en veldig slitesterk og godt dekkende maling! ;) Lykke til med trappeprosjektet ditt, -det kommer til å bli en helt ny trapp! :))

Ha en fin lørdag! :0)

Stor klem, Ann.

Siren sa...

Åååhh...for en flott blogg du har, og med masse inspirasjon til hagen. Har et lysthus vi også i vår hage, holder nå på å male stoler og bord slik at det blir klart til sommeren. Er så morsomt å se hvordan du har det i ditt lysthus, kjempefint er det! Herlig at du viser så mye DIY, tusen takk for inspirasjonen! :)

Det ble veldig fint i trappeoppgangen! :)