lørdag 19. mai 2012

Litt nytt interiørnips til båten vi ikke har... ;)

I dag fant jeg bl. a. denne flotte lykten i en interiørbutikk (Princess), og måtte bare ha den! :)) Jeg tenker at denne vil passe heeelt perfekt i båten vi ikke har... ;) -Enda. Men går alt etter planen blir det båt på oss i løpet av kommende uke. 

Vi har nemlig en båt i sikte som vi har veldig, veldig lyst på! En med lukket kabin, som har passelig med plass for meg, mannen og ungene, en med godt varmeapparat og mulighet for overnatting. Det er imidlertid ikke ofte vi kommer til å overnatte i båten, så båten trenger ikke være så fryktelig stor. 

Praktisk må båten være. Den må også ha et lyst og lett interiør, helst skal den ikke ha marineblå puter, helst skal det være en liten pantry og god sitteplass innendørs, og det må være god plass på dekk for å stangfiske, -mor i huset er nemlig fullstendig bitt av ørretfiske-basillen om sommeren! :))) Ikke mye er gøyere enn å fiske etter ørret sene kveldstimer! Joda, du er fremdeles på Glassveranda, hi, hi, men det finnes ingen fin måte å pakke dette inn på: Noe av det morsomste Ann på Glassveranda vet er å fiske etter ørret med stang! ;))  

Alt det tekniske får far i huset bry seg med, jeg er mest opptatt av å finne en båt med lyst og funksjonelt interiør, en båt med mange vinduer som slipper inn maksimalt med dagslys og så må den ha godt varmeapparat! Noen sommerkvelder og netter er jo så svale og flotte at man slettes ikke trenger varmeapparat, men ørreten biter ofte i duskregn når været ikke er helt på topp, og da er en frossenpinne som jeg helt avhengig av å kunne gå inn i båten for å varme meg med jevne mellomrom. Båten må heller ikke være en bensinsluker! Det forrige båten vår var unødvendig kostbar i drift. Alle de andre tekniske duppedittene får mannen min kose seg med, jeg skal kose meg med i planlegge interiørnipset til båten! ;)) 

Denne lykten skal vi ha på bordet i båten, kanskje av og til også på bordet på dekk fine sommerkvelder når vi bare later oss i kveldssola... vi får se! ;)) Lykten kunne jo like gjerne stått på bordet i hagen egentlig, en fin og sommerlig lykt uansett hvor den står, men teksten på glasset gjør at den passer ekstra godt i båten. Jeg har lagt noen skjell og steiner inn i lykten rundt te-lyset. Synes det ble ekstra sommerkoselig! :))

Jeg fant også noen fine pledd og puter i dag, og noe annet sommerlig nips. Du skal få se mere av dette etterhvert. MEN, det jeg ikke fant var fine kopper og fat i melamin! Jeg hadde lyst på noen i en romantisk, feminin, sommerlig, litt fargesterk stil. Det som selges hos båtutstyr-leverandører (ihvertfall de jeg fant) på nettet er jo helt tragisk! Marineblått, hvitt eller rødt med anker, ror eller lignende på?! Hvitt med grå kant? Noe så kjedelig!! Spørs om jeg må ty til Greengate, eller Rice, det finnes også en del spennende serviser i silikon, men disse koster jo litt mye... Så:

Har du sett noen fine store kopper /serviser av melamin i en interiørbutikk, hos en kjede, i en båtutstyr-butikk eller i en nettbutikk, så blir jeg veldig glad for tips! ;))

Ha en fortsatt fin lørdagskveld, og en finfin søndag i morgen! :0) Jeg er sååå spent på den båten vi skal dra å ta en nærmere titt på i morgen at det spørs om jeg får til å sove i natt! :D 

Klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:6 kommentarer:

Anonym sa...

Har du prøvd Maxfritid.no ? Der har de serviser i melamin :-)

Anonym sa...

Hei!
For en kjempe koselig lykt:)
Sov godt

Klem Merete

Unknown sa...

Kjempefin! :)

Vicky

NOSTALGI I NR. 9 sa...

Så koselig lykt, får håpe det blir båt på dere da :-)
Bålivet er herlig, lykke til . klem Anita

Kaffeslabberas sa...

Mener de har hvitvinsglass i plast på Clas Ohlsson ;)

Kaffeslabberas sa...

Oi! Så melamin fat og kopp i fabrikkgrå på Kremmerhuset. Ganske fine synes jeg i allefall.