tirsdag 3. april 2012

Påskekos i solveggen og noen nye planer

Sol fra knallblå himmel gjør noe med humøret! Jeg kjenner jeg blir bare blidere og blidere for hver dag det er sol på himmelen! :O) I dag har jeg blitt litt solbrent på nesen og på skuldrene, så jeg tok det ikke så veldig tungt da det begynte å snø litt nå i kveld ;) Vi koster bare snøen av terrassene i morgen tidlig, så er gulvet tørt igjen i løpet av få timer! Nå er vår ute uansett! ;)) Jeg har kost meg skikkelig ute i solveggen på terrassen disse dagene, at det fremdeles er snø på bakken gjør ingen ting så lenge jeg kan gå i bare sokkene på terrassene. Jeg skjønner bare ikke at vi ikke lagde terrasse på sør-østsiden av huset for mangemange år siden! Vi har ikke hatt denne terrassen 1 år enda, men det er likevel nå helt utenkelig å ikke skulle ha denne terrassen. Her skinner solen nå fra åtte om morgenen til langt utpå ettermiddagen, det er nesten aldri vind her p.g.a. leveggene rundt terrassen og null innsyn! En slik terrasse kan virkelig anbefales! 

Jeg hadde skisseblokken med meg ut i solen, så nå kommer det bl. a. enda et Gjør-det-selv lampe-prosjekt på Glassveranda om kort tid. Glassverandamannen ble frisk igjen i går og i dag hadde han vært innom noen butikker da han kom hjem fra jobben, tror han pønsker på noe, jeg skal følge etter med kameraet og se hva det blir! ;) Jeg skal male bl a. en hvit lysekrone i en ny farge i påsken, og så har jeg funnet frem noen flere gamle vinduer! ;) Sol og varme gjør underverker, ikke bare for stive, vonde ledd, men også for kreativiteten! Håper på mere sol i morgen, og håper solen skinner på deg også! Skal du pusse opp i påsken? Leste HER at hver fjerde nordmann skal bruke påsken til oppussing! Vi skal male ett og annet vi også, men jammen skal vi kose oss ute i solen også! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Anonym sa...

Tenker du koser deg på den terrassen ja.. vi vurdere også å lage en uteplass til hvor sola skinner på morraen.får se hvordan det går med det prosjektet..
ønsker deg ei god påske
Klem M

Turid sa...

Høres ut som du får en fin påske, Ann ;)
Jeg pusser også opp i påsken. 7-åringen vår får eget rom, og akkurat nå er det skapdører som males. Siste strøket i morra, så legges fototapet på Fredag, og så er vi forhåpentligvis ferdige til vasking og innflytting ;) (Bilder fortløpende på bloggen ;))

Riktig god påske!!

Klem, Turid

små øyeblikk med cams sa...

Så herlig!!!
Kos deg og nyt påsken :)
Klem
Camilla