torsdag 29. mars 2012

Påskestemning med andre farger enn gult

Nå er det jammen ikke lenge til påske! Hvis du kunne tenkt deg påskeegg i andre farger enn gult, så kan du jo gjøre som jeg gjorde i fjor: Jeg kjøpte knallgule pappegg med grelle mønster på og malte de først i en heldekkende farge med vanlig veggmaling, deretter malte jeg noen enkle vårlige mønster på dem. Riktig så dekorative synes jeg de ble, og det var sannelig mye påskestemning i dem også der de lå til pynt i en kurv på spisebordet, selv om de ikke var gule! ;)) Egg som dette selges for kr. 1,- i en rekke butikker akkurat nå, så rimelig påskepynt er det også, alt du trenger er litt restmaling i noen fine farger du liker, helst vannbasert maling eller akrylmaling fordi det tørker på en times tid. Mer om hvordan jeg lagde mine kan du lese: HER. Har du fint vær nå kan du jo sette deg i solen og male påskeegg ved et bord på terrassen, har du dårlig vær er dette et fint glede-seg-til-påske-prosjekt å gjøre inne en ettermiddag! ;) 

Hvis du venter på å se sofaene slik de ble da de ble ferdige, kommer bilder av det prosjektet i løpet av et par dager... Sofa 2 blir nemlig ferdig saaakte... Jeg glemte, som vanlig er når jeg blir veldig engasjert i noe, helt bort at jeg er revmatiker, og har pådratt meg en nesten litt imponerende senebetennelse i begge armene! :D Ja jeg må bare le, for jeg lærer visst aldri å leve med dette "tullet"! Men uansett, noen dager med betennelsesdempende medisiner vil gjøre armene brukbare igjen tenker jeg! ;) Ha en fortsatt fiiin torsdag! Gleder meg til å hente frem påskepynten igjen! :0)) 

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:6 kommentarer:

Sivs hus sa...

Hei, Enig med deg, hvitt, brunt og turkis er jo nydelig. Sofaen er super ut. Du er modig! påskeklem Siv

Ann sa...

Tusen takk! :o)) Ja sofaene ser - mot alle odds, hi, hi - helt supre ut! :)) Litt gjenstår enda, men det blir, det blir! :))) Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

Vivishagerom sa...

Kjempe fine egg! Jeg liker veldig godt disse fargene, så hvorfor ikke bruke andre farger enn gul?

Ønsker deg en fin kveld.

Anonym sa...

Hei!

Så fin blogg du har og inspirerende:) liker den veldig godt. Og de herlige påske egg du har laget i herlige farger faller virkelig i smak:)
Er selv ny innen blogg verden og ser jeg har masse å lære:) Sitter å kikker etter de litt spesielle bloggere. Elsker selv den fransk/nordiske landstil, gammelt, antikk og gjenbruk!
Kommer til å følge deg:) og håper det er greit at jeg legger deg til min blogg!

Fortsatt god kveld!

Klem Merete

NOSTALGI I NR. 9 sa...

Eggene dine var såå fine, hvilken god ide :-)
Jeg følger også spent med på sofaprosjektet ditt.
God bedring i armene dine, klem Anita

vår lille verden sa...

Hei Ann:)
Så fint og se påskeegg som ikke er typiske eller med engler og fjær på!
Råkule disse!Takk for at du deler og viser hvordan..
fin fin torsdagskveld til deg!
klem
kathrin