fredag 16. mars 2012

La dukene stå fremme i en vakker trekasse

Duker trenger slettes ikke ligge gjemt i et skap, du kan godt rulle sammen vakre bordløpere, spisebrikker og lignende, og la de stå fremme, for eksempel i en vakker trekasse! Vakre duker er i seg selv dekorative når de står i collage på denne måten, og oversiktlig blir det også! Jeg har selv litt lett for å bare gripe fatt i øverste bordløper i skapet når jeg skal ha en løper til spisebordet, dermed blir kun de 2-3 øverste i brukt, mens de andre etterhvert blir "glemt". Når de står slik i en kasse blir det straks mere variasjon på spisebordet, og så har jeg glede av dukene også når de ikke ligger på bordet! ;) 


Kassen har en herlig olivengrønn farge, jeg fikk den i julegave så jeg vet dessverre ikke hvor den er kjøpt, men den er av nyere dato så kanskje noen av dere vet? Kassen har en rustikk look, men har en helt glatt overflate, jeg tror den er voksbehandlet eller noe for den dufter også helt nydelig! Jeg har en forkjærlighet for gamle trekasser må jeg bare innrømme, men denne synes jeg er kjempefin! Elsker fargen! 

Vi har bestemt oss for å lage en laaaang "vegg-til-vegg"-benk (er det noe som heter det?! :))) med masse, masse skapplass i enden av spisestuen i stedet for skjenken. Du skal få se skissen etterhvert! Ha en riktig fin kveld! :0) 

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


5 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Kjempe stilig løsning!! Hadde jeg hatt flere duker så hadde jeg jammen meg hermet litt ;).
Klem Madelén

Hverdagsglimt sa...

så lurt dette var,og så nydelig også..må si jeg likte kassen du hadde di i utrolig godt,var jo bare en fantastisk grønnfarge på den:)
Ønsker deg en riktig god helg.

Klem Linda:)

Ann sa...

Tusen takk! :)) Syntes selv kassen var så fin der den stod i det skarpe vårlyset fra vinduet at jeg måtte bare knipse noen bilder av den! ;))

Ha en fin helg! :0)

Stor klem, Ann.

Hildas hem - Sofia sa...

Så vackert med alla dukar i rullar :)

Industriell Chic sa...

Kjempe fint! Elsker de kassene, har mange av de hjemme selv :-) De er kjøpt på Bohus forresten :-) Ha en fin helg!
Klem Helene