tirsdag 13. mars 2012

Jeg har nå lagt ut et faktablad/FAQ om hvert rom, i menylinjen under Hjemme hos oss

Jeg får mange spørsmål om fargekoder, gulv, fliser, o.l., og for å gjøre det enkelt å finne informasjonen du leter etter har jeg nå laget og lagt ut et faktablad/FAQ for hvert av rommene i huset vårt som har vært vist bilder fra på Glassveranda. (Noen flere kommer etterhvert). Jeg har lagt dem etter hverandre under knappen "Hjemme hos oss" i menylinjen rett under headeren/toppbildet på bloggen. Klikk bare på fliken "Hjemme hos oss", så ser du dem! ;) 

Jeg skal også linke disse faktabladene til rommene slik at du kan klikke på faktabladet og få se flere bilder fra rommet, har ikke kommet så langt enda, med jeg skal ordne det i kveld eller i morgen. 

Riktig så ryddig ble det, ble det ikke? :)) Ha en fin kveld! :0) 

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:5 kommentarer:

MissMette sa...

Du er bare kjempeflink, Ann :)
En fryd å titte inn til deg
Ønsker deg en fin kveld videre
og uke... Klem fra Mette

vår lille verden sa...

Hei Ann:)Så fin blogg du har!Sitter og leser i boligpluss og der er jo du,gratulerer som mnd blogger:)
Et pluss er jo at du også er fra Mo,det er jeg også..
Gleder meg til og følge deg videre..
Mvh kathrin..

små øyeblikk med cams sa...

Kom plutselig over bloggen din, legger meg til som følger jeg :)
Blir veldig glad hvis du vil ta turen innom meg også, har forresten en kjempefin giveaway gående akkurat nå, kanskje du vil delta? :)
Ha en finfin onsdag!
Klem
Camilla

Fotograf Britt sa...

Hei:)

Komm over denne bloggen her...Og la meg til som følger...
Ta en titt innom....bloggen min...der er det en giveaway....

Ha en fin dag...

Britt.

Ann sa...

Tusen, tusen takk for SÅ koselige kommentarer! ♥ Og hjertelige velkommen til dere som er nye følgere! :)) Oj Kathrin, er magasinet allerede kommet ut?!?!! Jeg trodde det skulle komme først på fredag! Jeg har ikke sett det selv enda, blir spennende! ;)

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.