onsdag 7. mars 2012

Here I am - this is me

Dette bildet er 700 px bredt  (Copyright © Ann, Glassveranda (glassveranda.blogspot.com), men bildet er selvfølgelig lov for NIB jentene og deres samarbeidspartnere å låne!). Dette blir mitt bidrag til Norske Interiørblogger sin marsutfordring hvor temaet denne gangen er "Here I am - this is me"!

De vakreste rommene jeg vet er de som er store, lyse, lette og luftige! -Rom med ekstra takhøyde og mange vinduer som slipper inn rikelig med dagslys! Brede hvitmalte vindusposter må det også være, og hvitmalt profilert listverk. Jeg er veldig glad i naturmaterialer som tre, strå, stein og metaller, og antikviteter med en naturlig patina, -gjerne brukt i interiøret på en ny og spennende måte. Jeg synes antikviteter er flotte sammen med skinnende blankt glass, metaller og abstrakte malerier uten rammer. Interiøret må være lyst og lett, men samtidig personlig og eklektisk for at jeg skal føle meg hjemme, jeg liker ting med historie, ikke nødvendigvis gamle ting, og så må det finnes mange, mange bøker, litt kunst, noen reiseminner og grønne friske levende trær rundt meg! :))

Dette bildet av et hjørne av stuen vår tok jeg i dag. All maling har tørket (vel unntatt trappen, den fikk første strøk i dag), og nå holder vi på med å sette alt på plass igjen. Stolen som før hang på veggen ved skrivebordet mitt er nå flyttet til dette hjørnet hvor sitrontreet står (du ser litt av stolen i bakgrunnen?) Oversiktsbilder av "ny"-stuen kommer etterhvert, -jeg skal bare rydde bittelitt mere i resten av stuen først ;)) Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor vårklem, 
Ann, Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

7 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Fantastisch Bild med sommarkänsla! Kram

Anonym sa...

Hei!
Fantastisk vårstemning. Nydelig bilde :)
Gleder meg til å se bilder av stuen når du er ferdig.
Ha en strålende uke.

Klem, Pernille

sa...

Nydelig bilde!
Ønsker deg en herlig torsdag ♥
Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette

De små øyeblikk sa...

F.A.N.T.A.S.T.I.S.K bilde & bidrag :)

Lykke til:)

-Klem Kjersti-

tonje boganes sa...

Nydelig bilde!
Ønsker deg ei fin ny uke
Klem Tonje

Ann sa...

Tusen takk for alle de koselige kommentarene! :)) Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

Jorunn sa...

Det ser ut som sitrontreet er fra Menton. Form og ikke minst lukt og smak er helt vidunderlig for sitronene fra Menton.
Hilsen Jorunn Lie, Hvasser og Menton