mandag 19. mars 2012

Gjør-det-selv/DIY: Kokkebenk til terrassen/uteplassen

Sol fra knallblå himmel, mildvær og full vårstemning i solveggen på terrassen både i helgen og i dag gjør at vi har bestemt oss for å hente grillen og kokkebenken ut fra vinterdvalen allerede i morgen ettermiddag hvis dette finværet fortsetter! Det kan jo fremdeles komme noen snøfnugg ukene fremover, men nå er det vår og de smelter fort på solvarmet terrassegulv uansett! Det nærmer seg også påske med raske skritt, og kanskje er det flere enn jeg som nå har begynt å planlegge vårens uteplass, påskekos i solveggen, grilling etc.? -På terrassen på hytta eller hjemme på terrassen.  

Derfor tenkte jeg tiden var inne for å minne om dette lille Gjør-det-selv/DIY-prosjektet som jeg viste her på Glassveranda i fjor vår. Denne kokkebenken er rett og slett et "pimpet" plantebord fra Biltema til kr. 299,- Det fikk noen runder med malekosten, en tekst med sjablong, noen "dørhåndtak" og kroker, og etter et par timers innsats spredt over tre kvelder fikk vi en flott kokkebenk til terrassen! Oppskriften på hvordan du lager en slik ser du: HER. Maler du din denne uken er den klart til bruk i påsken! ;))

Ha en fortsatt fin kveld! :0) 

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:10 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Takk for tips! Tror noen må forville seg inn på biltema en dag. Trenger både kokkebord inne og ute.. Smart løsning og veldig fint!

Ha en flott ny uke!
Klem fra Tonje Merethe

Ann sa...

Tusen takk! :)) Ble selv så glad da vi fant denne benken så rimelig på Biltema, har faktisk planer om å lage en tilsvarende for å ha inne, og den skal vi ha hjul på! ;))

Ha en riktig fin uke du også! :0)

Stor klem, Ann.

Bjørkli Søndre sa...

Den ble jo veldig flott! Utrolig hvor stor forandring man kan få til med litt maling og personlig vri på ting. Det handler om å se muligheter! Og det er jo du så god på. :-) Mange fine tips å ta med seg fra deg...

Ann sa...

Tusen takk, for både det ene og det andre! ♥ :)) Ja man kan virkelig trylle med maling, så jeg er alltid på utkikk etter former jeg liker, farger m.m. lar seg jo enkelt forandre! ;)))

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stooor klem, Ann.

Anonym sa...

kan du vise flere bilder av plantebordet, kanskje hvordan det så ut før? :)

Ann sa...

Hei, hei! :)) Det er jo link til det her ovenfor i blogginnlegget... Men du har den også her: http://glassveranda.blogspot.com/2011/05/prosjekt-kokkebenk-til-uteplassen.html

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Klem, Ann.

Lottemora sa...

Så smart og ikke minst lekkert!

Lifestyle By Lena sa...

Åh vilken fin idé. Ljuvlig blogg du har!


Kram

I Det Lille Grå Huset sa...

Så fin den var!
Kunne tenkt meg noe lignende på terrassen selv...Hurra for VÅR og utegleder :D
Ha en fin kveld!
Klem Line

Madikken sa...

Knallfint ble det