tirsdag 7. februar 2012

If I stand on my tiptoes, I can see spring from here!


Vel, det er nok ikke vår ute riktig enda, det snør nemlig hos oss i dag! Men det blir, det blir! :)) 

Mens jeg venter planlegger jeg hagen! Hvordan jeg skal da det på terrassene i år, hva vi skal bygge, hvordan, hva som skal males, farger, hva vi skal plante o.s.v. Les gjerne "Innred ved bruk av assosiasjoner og følelser", -det handler om hva som kan være greit å tenke på når du skal planlegge uterommet! :))    

Moseplassen samler nå inn hvite blomster. Dette nærbildet av epletreet vårt i full blomst blir mitt bidrag til konkurransen.    

Ha en fin tirsdagskveld! :0)

Stor vårmodusklem, 
Ann, Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

3 kommentarer:

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Åhh men jeg lengter til våren når jeg ser dette bildet!
nydelig bidrag!

krepsemor sa...

Ja, det blir snart vår! Det er bare å se på kalenderen, det =) Snø kan vi få mye av i mars også, for det kan være den verste snømåneden! Men jeg velger å ikke tro det!
Nydelig epleblomstring!
Lykke til!

Ann sa...

Tusen takk, ja håper inderlig vi blir ferdige med snøfall i februar slik at snøen kan begynne å smelte i mars - kremt - men jeg vet jo egentlig bedre enn som så... :J Det kommer ofte mye - MYE - snø hos oss i mars... men, men, som du også sier, nå er det vår snart uansett nemlig!! :O) Og SOM jeg gleder meg til den er her! ;))

Stor klem, Ann.