torsdag 19. januar 2012

Finaleplass i "Global Chic"! -Med bilde tatt med nykameraet!


Det Asia-inspirerte fargerike stillebenet jeg lagde for en ukes tid siden er valgt ut som en av 10 finalister i Norske Interiørblogger sin "Global Chic"-konkurranse!!! Dette var litt av en overraskelse! -Og veldig, veldig hyggelig selvfølgelig! ;)

Tusen takk til fotograf Trine Thorsen som var dommer, og NIB! Men nå skal det stemmes frem et vinnerbilde:

Hvis du likte bildet mitt så setter jeg stooor stor pris på om du klikker deg inn hos NIB og gir et poeng til det fargerike bildet med den store Buddha-figuren på! ;) 


Du finner bildet/NIB/fotokonkurransen: HER


Så må jeg jo bare nevne at bildet er tatt med det nye kameraet vi fikk til jul! Det var julegaven til meg og mannen fra hele familien! Jeg hadde et EOS fra før, men det tror jeg var kjøpt i 2005, så det var en aldri så liten revolusjon å få nytt kamera! Jeg (slik som alle interiørbloggere) knipser jo stadig bilder, men dette var de første bildene jeg tok med det nye kameraet, og da er det selvfølgelig ekstra stas at bildet fikk finaleplass i "Global Chic"-konkurransen! 

Jeg skal på fotokurs til uken, og gleder meg veldig til å lære mye mer om lukkerhastighet, eksponering, blenderåpning, dybdeskarphet, brennvidde, bildestabilisator, hvitbalanse, RAW, forskjellige objektiver og ja i det heletatt! :))) 

Gikk du glipp av Årskavalkaden for bloggeåret 2011 her på Glassveranda, så finner du den lille digitale boken: HER.


Ha en fin torsdag! :0)

Klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

5 kommentarer:

Linda sa...

Jeg stemmer og ønsker deg masse lykke til:) herlig med fotokurs, det ønsker jeg meg også.)

takhøyde sa...

Lykke til i konkurransen - flott bidrag!!
Jeg skal kjøpe meg et akkurat likt ditt kamera - godt å høre at du er fornøyd!!
Klem Heidi

øyeblikk.net sa...

Du tar flotte bilder!
Bli gjerne med på fotokonkurranse hos oss :)

Hilsen fra Øyeblikkjentene

Unknown sa...

Gratulerer med finaleplass og lykke til!

Klem,
Vicky

Ann sa...

Tusen takk, -for både det ene og det andre! ;) ♥ Ja er kjempefornøyd med nykameraet og gleder meg veldig til fotokurs nå! ;))

Ha en fin helg! :0)

Stor klem,
Ann.