fredag 6. januar 2012

Bloggeåret 2011 i digital årskavalkade-bok!

7 kommentarer:

Ann sa...

Jaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! :O)))) NÅ virker den endelig - ENDELIG -slik som den skal!!! :0) Tuuusen takk for tipset Inga Helene! ♥♥♥♥♥( http://arcticstrawberries.blogspot.com/) Alt det arbeidet med å lage den lille boken, og så fikk jeg den ikke ut på bloggen, det var en skikkelig nedtur, men NÅ ble det HELT supert! ;) KLIKK - BLA - LES! -Det var jo slik den skulle være! ;)) Igjen: Takk Inga Helene! ♥
Til alle: GOD LESNING og GOD HELG! :O)

Stor klem, Ann.

MissMette sa...

Veldig flott, Ann ღ
Jeg også har holdt
på å lage et slikt
digital bok, men har
ikke kommet så langt
ennå grunnet sykdom.
.. men hvis jeg får
problemer med å legge
det ut på bloggen vet
jeg hvem jeg skal
spørre :) - kjempegøy
og flott laget ღ Ha en
fin kveld videre, klem
fra Mette

Linda sa...

Det hadde vært gøy ¨prøvd å lage en slik... men jeg er jo ingen kløpper på data akkurat... Veldig flink har du vært:)

Anonym sa...

du burde skrive en bok! sånn ordentlig, som du kan selle og sånt... :) Jeg ville hverfall ha kjøpt den. Hilsen hun gærningen som forslå at du skulle trekke stolene om rosa!!! :)

Ann sa...

Hi, hi, tusen takk for både det ene og den andre, og takk for tilliten! ;)) ♥

God bedring til deg Mette!
Selv ble jeg sittende ufrivillig mye i ro nå etter jul, etter å ha lekt frisk for mange dager i julen! ;) (-er jo blitt en sånn en "revmatiker", begynner sånn smått om å lære meg å leve med det, men i julen ble det selvsagt "system overload"! :Z) Å lage denne lille boken ble derfor fin underholdning for meg denne uken! ;)) Veldig koselig at du/dere likte den! ♥

Stor klem, Ann :0)

Unknown sa...

Tusen takk for fine ord på bloggen min:) Morro å høre fra noen med ett så fint hjem som deg :) Er veldig fornøyd med sittebenken selv..

Klem tilbake

Ann sa...

Å takk snilleste Helene, mange fine hjem å se blant de interiørgale, ikke minst ditt! ;) Falt helt fullstendig for den benken din jeg! ;))

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Klem, Ann.