torsdag 22. desember 2011

Julens borddekorasjon

Slike blomsterdekorasjoner, små kurver med svibler og julestjerner i, ferdige med pynt på, selges i mange gartnerier og blomsterbutikker nå før jul.

Denne kurven var smal og derfor litt vinglete og i tillegg "forsvant" den litt på vårt 3 meter lange spisebord, men så kom jeg til å tenke på den gamle gullfiskbollen vår, -en stor glassbolle på stett. 

Jeg satte kurven i glassbollen og nå står den så rett og stødig at! :))

Høyreist og spennende ble den også, og alle som har vært innom oss de siste dagene har nysgjerrige gått bort til bordet for å ta en nærmere titt på den noe uvanlige blomsterdekorasjonen vår ;)

Den ble ekstra flott i glassbollen da, ble den ikke? Hi, hi, i hvertfall ekstra spennende! ;))

Jeg skulle egentlig opereres i dag, men da jeg møtte opp fikk jeg beskjed om at operasjonen måtte utsettes til etter jul. Først tenkte jeg huff og æsj, for nå var jeg jo klar, og nå må jeg jo grue meg på nytt igjen, i enda noen uker!..

...Men nå i kveld har jeg slått meg til ro med at det kanskje var like greit. Operasjon to dager før jul er unektelig en smule ugunstig!

Nå skal jeg heller nyte julehjemmet og juleferien med ungene og min kjære!

-Ja de stille kveldstimene også! Nå har vi løpt hit og dit i hele dag, så nå skal jeg rett og slett ta med meg et glass rødvin og sløve ute i det varme brusevannet i spaet på terrassen noen timer, og bare telle stjerner på nattehimmelen! -"Fordi jeg fortjener det!!" ;))

Ha en fin kveld, og en koselig lille julaften i morgen! Jeg gleder meg som en unge til å pynte juletreet i morgen!!! :O)

Stor klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

6 kommentarer:

Anonym sa...

kjempeflott bordpynt, og herlig at du tar deg tid til å slappe av og, d er viktig! :)
Heidi

Frøken OppNed sa...

Nydelig!

My home is my Castle sa...

Nydelig ble den.... :)
Håper det ikke er noe alvorlig med deg. KJedelig å vente ja, men enig med deg at det er jo kjedelig å bli operert rett før jul.. Ønsker deg riktig god bedring og en GOD JUL min venn :)

Juleklem fra Kari

Elin sa...

Så lurt ... og dekorasjonen ble jo straks mer eksklusiv. Jeg har som vanlig laget mine egne dekorasjoner og gleder meg til å pynte julebordet i morgen. Da kommer både store og små hjem og skal feire julen her hos oss og da må julegrøten være ferdig !

Det var da enda bra du slipper operasjonsverk i julen !
Ha en riktig fin, stemningsfull og fredelig jul !

God klem fra Elin

mali-mo sa...

Ønsker deg en kjempefin jul!

Ann sa...

Takk! :)) Jeg velger å tro det ikke er noe alvorlig, men de har funnet en kul øverst i nakken nesten helt inntil hodet som må opereres ut og tas prøver av :Z Ville helst hatt det gjort før jul for å slippe å tenke mere på det, men det blir heldigvis gjort tidlig på nyåret :)

Har en del egenproduserte juledekorasjoner jeg også ja, -er en viktig del av julekosen å lage dem! ;) Så fint at du får alle hjem til jul Elin!! Jeg grøsser ved tanken på å noensinne måtte feire jul uten ungene! Heldigvis mange år til mine flytter hjemmefra, krysser fingrene for, og satser på, at de når den tid kommer lengter hjem til julehjemmet sitt og drar familiene sine med hjem til oss! ;)))

Håper dere hadde en fin jul, og ønsker dere alle et riktig godt nytt år! ♥

Stor klem, Ann :0)