mandag 24. oktober 2011

Layout-floken løst, tusen takk for hjelpen!

Tuuusen hjertelig takk for alle nyttige tilbakemeldiger, hint og råd som jeg fikk fra hjelpsomme mennesker forrige helg i form av mail og kommentarer etter at jeg oppdaterte nettleseren min og jeg plutselig ikke lenger fikk til å lage nye blogginnlegg på Glassveranda! -Å gjett om jeg fikk panikk!? -Blir helt svett bare jeg tenker på det! :D  

Jeg hadde lenge tenkt på å bytte bloggmal, men våget det ikke til tross for at tiden visst nok var overmoden for det... jeg var så redd for at hele bloggen skulle totalhavarere under omleggingen... MEN: Nå er det gjort og jeg er SÅÅ fornøyd!!! I den forbindelse må jeg bare takke en dame litt ekstra altså:

Tuuusen takk spesielt til Anne på Moseplassen  som ga meg det nødvendige (men for all del, vennskaplige ;)) sparket bak som jeg VIRKELIG trengte! :))) Uten at Anne hadde ufarliggjort hele prosessen så hadde jeg vel aldri våget å ta steget, å bare hoppe i det, å slette bloggens gamle html-mal og bytte til denne nye!

Det er sååå godt å vite at bloggbredden nå er låst (som for øvrig var helt umulig med den gamle malen og KJEMPEenkelt med den nye! ;)) og at det jeg ser på min skjerm nå endelig er det som alle som er innom ser, uavhengig av nettlesere og skjermstørrelser! Nå i ettertid ser jeg jo veldig tydelig at gamle Glassveranda var utrolig "tungrodd". Jeg brukte vanvittig lang tid på bare det å redigere html-koder i hvert eneste innlegg før publisering av blogginnlegg! Blogger har mildt sagt utviklet seg på disse årene siden jeg begynte å blogge! ;) Åhhh jeg er så glad og takknemlig for alle innspill, tips og tilbakemeldiger som jeg fikk forrige helg at jeg kan bare ikke få sagt det tydelig nok! ♥

Stor klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

2 kommentarer:

MissMette sa...

Veldig kjekt å få litt hjelp ღ
- ikke alltid like lett å skjønne
seg på alt det nye som dukker opp
Bloggen din er i alle fall veldig
koselig ღ Ønsker deg en fin, fin
kveld videre og uke :)
Klem fra Mette

Ann sa...

Takk for det! :o) Nei det hørtes fryktelig skummelt ut å skulle rokke ved selve grunnmalen på bloggen når jeg ikke har rørt den en eneste gang siden bloggen ble opprettet! Grøss!! :D -Men det gikk jo heeelt fint! :))

"Det er ikke fordi tingene er vanskelige at vi ikke våger. Det er fordi vi ikke våger at de er vanskelige". (Lucius Annaeus Seneca).

-Nemlig! ;)))

Stor klem, Ann.