onsdag 7. september 2011

Ny tekopp, prydepler og rognebær

Tema for Norske interiørbloggers september-utfordring er "Høstfølelsen".

Alle disse bildene er i format 20 x 30 cm. Bloggoppsettet her på Glassveranda viser ikke så store bilder, men dersom du klikker på bildene og så holder inne Ctrl-knappen mens du trykker på +tegnet, så får du bildene opp i full størrelse.

Du skal selvfølgelig få se flere bilder av skrivebordet jeg malte, til helgen, men i dag tenkte jeg bare å vise noe stemningsbilder fra det nye skrivehjørnet mitt her ved et av vinduene i stuen.
Jeg har hentet inn en kvist fra det store prydepletreet i hagen og noen rognbærkvister, og det var alt som skulle til for at høstfølelsen kom veltende over meg i dag!

At høststormen herjer ute i dag og regnet pisker mot vindusrutene gjør ingen verdens ting når man sitter inne i varmen og koser seg med en stor kopp eplete med en skvett melk i! :)) Koppen er ny, men den er allerede en av mine favorittkopper, den rommer mer enn en halv liter te og så har den de rødeste blomstene jeg har sett på en kopp noen gang! -Jeg blir i godt humør bare av å se på den! :)) - Og riktig lekker ble den jo også på mitt "nye" gamle himmelblå skrivebord, ikke sant? ;)

Har du meldt deg på i giveaway-trekningen? Hvis ikke kan du gjøre det her: PÅMELDING

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

10 kommentarer:

Duse Pasteller sa...

Herlig!:)
Lykke til!
Janni

VSF sa...

Hei Ann.
Jeg er forelsket :) Disse bildene må jo bare vinne. Du har en flott blogg, hvorfor har jeg ikke sett deg før ? Du har et fantastisk flott hjem, og tar flotte bilder!!! Flink er du, fint å se at det er noen med en personlig stil her inne, helt etter min smak. Mvh Vigdis

Margith sa...

Sikke fin thekop :-)
God dag til dig.

Tone's dager sa...

det var en utrolig vakker tekopp :)
klem Tone

Turid sa...

Herlige bilder som stråler av høstfølelse!! Og den koppen er kjempefin! :-)

Ha en fin Torsdag!

Klem, Turid

Mie fra Mies Mirakler sa...

Dette var virkelig vakkert, likte spesielt godt ordtaket på den lille tavlen :) Så sant! *♥*

Ann sa...

Tusen takk for koselige tilbakemeldinger! :)) -Og din kommentar Vigdis tror jeg nesten at jeg må skrive ut og sette i glass og ramme, hi, hi, ja tusen takk for både det ene og det andre!! Alltid veldig mange flotte bidrag i NIB-utfordringene Vigdis, så det skal vel godt gjøres å bli en av de heldige som blir plukket ut, men det er uansett veldig morsomt å være med! ;))

Ha en fortsatt fin uke alle sammen, nå er det heldigvis snart helg igjen! :0)

Stor klem, Ann.

mormor sa...

nydelige bilder,og koppen var bare såååå skjøn!;) høsten er fin,med alle fargene! så kan vi kose oss inne med levende lys,bok,pledd og kanskje vin i glasset:) ha ei superfin helg!

Anonym sa...

Og jeg er så utrolig spent på skrivebordet!!! Da jeg så fargen din falt jeg pladask, selv om jeg er en person som vanligvis velger støvete "ikke farger". Ble d ok?

Anonym sa...

Utrolig flott tekopp Ann. Jeg kom i hvert fall i høststemning av bildene dine. Nå ble jeg spent på det skrivebordet ditt.
Håper du har en fin helg.
Klem fra meg!