torsdag 1. september 2011

NIBs september-utfordring

Tema for Norske interiørbloggers september-utfordring er "Høstfølelsen".

Alle disse bildene er i format 20 x 30 cm. Bloggoppsettet her på Glassveranda viser ikke så store bilder, men dersom du klikker på bildene og så holder inne Ctrl-knappen mens du trykker på +tegnet, så får du bildene opp i full størrelse.

For meg er høsten kanskje først og fremst peiskos, -knitrende vedkubber i peisen, en bunke interiørmagasiner eller en god bok, et lunt pledd, noe ekstra godt å spise på, en kopp varm drikke, -ja da kommer høstfølelsen veltende over meg! :) Vel, et glass rødvin foran peisen sammen med min kjære er jo heller ikke å forakte! ;))

Nå har jeg ikke bilder av røkelsespinnene mine, vel de vises i bakgrunnen på noen bilder her på bloggen, men i hvertfall er også røkelsespinner noe jeg helt klart forbinder med høsten. Røkelsespinner og levende lys, det går det mye av hjemme hos oss om høsten må vite! ...duften av høst? ;)

Høsten er også tiden for oppussing! Jeg maler og holder på med små prosjekter i hus og hage hele året, det er jo ingen hemmelighet, men om høsten flytter jeg inn og maler ting, og jeg storkoser meg inne i varmen mens jeg lytter til musikk og legger nye planer.

Høsten er også tiden for panikkmaling utendørs hjemme hos oss, hi, hi, ja plutselig innser vi at nå, NÅ, vi male vestveggen på huset hvis vi i det heletatt skal rekke det før nattefrosten kommer!! Ja det er sikkert flere enn jeg som har det slik, -som synes det er myyye morsommere å male rom og møbler inne, enn mil etter mil med husvegg ute! ;))

Ellers syltes - og spises - det bær her i huset nå om dagen, inngangspartiet er igjen høstpyntet, jeg rydder i drivhuset og gjør det klart for "vinterstengning". Joda, har man hus og hage er det alltid noe å henge fingrene i, men det er jo også en viktig del av gleden ved det synes jeg! :o)

Bli gjerne med i trekningen om de 10 lekre små tingene jeg hadde med meg i kofferten da jeg kom hjem fra Frankrike! Du kan se tingene, og melde deg på i Giveaway-trekningen, her: PÅMELDING .

Ha en fortsatt fin høstuke! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:
9 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Deilige, stemningsfulle bilder, Ann!

STOR klem
ANETTE:)

Johanna Stålros sa...

Underbara harmoniska och vackra bilder!!! kramiz

Anonym sa...

Vakre bilder, og for en skjønn blogg du har..
Fint med slike utfordringer, da får man øye på slike herlige blogger og stemningsbilder!

Ønsker deg en flott fredagskveld!

KLEM
(Interiør drops)

Turid sa...

Dui byr på lekre bilder som vanlig, Ann. Det oser av koselig høstfølelse her! Ser du har hollandske stroopwafels til kaffen også. Nam! ;-)

Klem, Turid

Gry sa...

Stemningsfulle høstbilder Ann! Du gjør det ALLTID så LEKKERT!! En fin helg videre til deg ;) Klem fra meg

Ingunn sa...

Kosleige bilder med høststemining.. Elsker fargene nå på høsten:) De har du fanget!
Ha ei fin helg.
Klem Ingunn

Jatte sa...

Herlig høst!

God Søndag,
Klem Jatte♥

Ingvild B sa...

Nydelig! ♥

Ann sa...

Tuuusen takk, så koselig at dere likte bildene!♥ :0)

Stor høstgledeklem, Ann :O)