søndag 10. juli 2011

Om sommerlatskap og snekkergalskap

Endelig går ting den rette veien igjen! Det ble mye soving den siste uka, for å si det mildt, medisinene gjør meg ekstra trøtt, men de virker og jeg går endelig uten krykker igjen! :))


I går kveld satt jeg på ute på terrassen med et glass hvitvin, Ipoden og en haug interiørblader, -joda, hvis jeg øver litt til tror jeg kanskje at jeg skal kunne bli ganske flink til å sitte i ro! ;)) Jeg er helt elendig til det, men jeg har blitt flinkere med årene, og enda flinkere skal jeg bli for ikke å bli helt helseløs. Jeg må innrømme at det klør i fingrene når jeg ser ferske planker og en ubrukt malekost, hi, hi, men det var egentlig ikke så verst å bare sitte stille godt tilbakelent i fluktstolen i kveldsola, høre på musikk og lese i interiørmagasiner heller! ;)


Kjære sitter ikke i ro denne helgen! Jeg foreslo at vi skulle kjøpe en ferdig sofabenk til frokosthjørnet vårt på nyterrassen, kanskje noe vi kunne bare male, eller noe ferdig, men etter å ha trasket rundt fra butikk til butikk i byen hele lørdagen (Kjære og ungene, ikke jeg og krykkene...), kom han hjem igjen med hengeren full av material! :DD Ja jeg må jo bare le, jeg tror det er flere enn jeg her i huset som er "uhelbredelige"! ;)


Noen skisser senere var han i gang, jeg har tatt bilder mens han har snekret, sofabenken er enda ikke helt ferdig, den må også males, men du skal få se hva han har gjort og hvordan kommende uke! Det blir verdens koseligste frokosthjørne, det er jeg helt overbevist om! ;))


Det blir også fargerikt på nyterrassen, mer om det kanskje allerede i kveld! Ha en fortsatt fin søndag! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

1 kommentar:

Johanna Stålros sa...

Så fint att höra att du slipper kryckorna, jobbigt att inte få sova...fina bilder. Ha en superfin söndag. Kram Johanna