søndag 31. juli 2011

Norwegian smoked salmon and French Chardonnay...

I dag hadde jeg en plan om å blogge sørvest-terrassen vår, ikke frokostterrassen på sørøst-siden av huset som du fikk se i går, men den andre terrassen vår. Jeg har nemlig tatt noen nye oversiktbilder der, og jeg skulle vise dere en ny Gjør-det-selv/DIY, -den 2,7 meter lange kjøkkenbenken der ute er nemlig ferdig, solen skinte, himmelen var knallblå, men plutselig så ble jeg så sliten, så sliten.

Jeg fikk tatt en masse bilder, men så tok jeg kveld. Jeg hentet en flaske kald fransk Yvon Mau Colombard Chardonnay i vinskapet og et lite fat med de lekreste norske lakseskiver, og satte meg godt tilrette i godstolen ute på vest-terrassen i kveldssolen. Åhhh vi har det da jammen bra flott i Norge også når været viser seg fra denne siden!! -Når solen skinner fra knallblå himmel hele dagen og gradestokken framdeles viser 25 varmegrader klokken ti om kvelden!

I tilfelle du lurer så tok vi ferie på fredag! :)) Da kan man kose seg med vin og den nydeligste helnorske røkt laks, eller for den saks skyld gjerne også ørret, til laaangt på natt selv om det er søndag! ;)) Vi burde kanskje vært enda flinkere til det, det å nyte det norske? For er det noe både italienere, franskmenn og mange med dem virkelig misunner oss nordmenn, så er det "norwegian smoked salmon and trout"! ;)) -Og visst er det fantastisk godt! -Ja faktisk er det noe av det aller beste jeg vet! Når du har jobbet hardt i solen, eller trent deg skikkelig svett og varm, eller bare vært mange og lange late timer i sol og varme, så er det sannelig ikke mye i verden som er bedre enn å sette seg godt tilrette i godstolen ute på terrassen i kveldsolen og nyte noen skiver salt norsk røkt laks, eller røkt ørret, i kombinasjon med et glass kald fransk Yvon Mau Colombard Chardonnay! :0))

Det får bli siste ord fra meg denne helgen, jeg kommer tilbake til oversiktsbildene fra vest-terrassen og den nye kjøkkenbenken der etterhvert, men nå skal jeg i spaet sammen med min kjære og bare nyte sommernatten og... nuet!! ;)

Jeg ønsker deg og dine en fin start på den nye uken! :O)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:
1 kommentar:

Anne C sa...

Røkelaks er godt ja :-).
Du lurte på rottingmøblene våre på terrassen. Det er plastik ja, men ser veldig ekte og slitt ut.