søndag 10. juli 2011

Masse nytt herlig fargerikt sommernips til nyterrassen!

Som nevnt i blogginnlegget tidligere i dag så var Kjære og ungene på shoppingrunde i byen i går på leting etter en sofabenk til å ha i frokosthjørnetnyterrassen vår. Det fant de imidlertid ikke, men de fant noe minst like spennende: Sommersalg på Kid! :)) Ja dette blir gratisreklame, hi, hi, men de har jo veldig mye fint og til en fullt overkommenlig pris! Fangsten ble fire svære plastposer med nytt sommernips til terrassen! Ganske fotogene plastposer også forresten! ;)

Innholdet i posene får du ikke se før i morgen, men jeg kan si så mye som at det blir herlig fargerikt på nyterrassen! I tilfelle du lurer, det skal ikke stå to solparasoller her til vanlig, men vi har rigget til et "malehjørne" her, jeg vil ikke overraskes av verken regn eller måkeskyts! ;)

I morgen skal jeg strø innholdet i posene utover terrassegulvet, stikker du innom skal du få se alt det sommervakre i posene! Ha en fin start på den nye uken! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

4 kommentarer:

Maris Gyngestol sa...

Sommersalt er alltid moro!! :)

Tusen takk for SÅ koselig kommentar!! Kjempe moro at du likte den lille benken! Jeg er super fornøyd, og er ikke så veldig lenge til den er HELT ferdig nå.. Skal male siste strøket i morgen.. :)

Ha en strålende sommer!
-Mari

Tone's dager sa...

spennende :)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Kid er en "farlig" butikk å snuble innom både når de har salg og ellers ;D Gleder meg til å se alt de har funnet :) *♥*

Ann sa...

Det var en skikkelig god idé den benken din Mari, fikk lyst til å dra på skattejakt hos brukthandelen med en eneste gang! :)) Gleder meg til å se resultatet!
Takk for alle koselig kommentarer, og ha en fortsatt fin uke! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.