mandag 13. juni 2011

Haster! Påmeldingsfrist: NÅ!

Norges Vakreste Hjem 2011 skal kåres og har du tenkt litt på å kanskje melde deg på så gjør det nå i kveld, i natt, ja nå med en eneste gang, for i morgen tidlig er "toget gått", da er det for sent!

"Enten du sverger til glade farger, retro, romantikk eller røff rustikk, meld deg på i dag. Vi vil se hjemmet ditt!" skriver Boligpluss på nettsiden sin. Klikk på bildet så ser du hvordan du melder deg på.

NB, NB! Det står i artikkelen at fristen gikk ut 10. juni, men på Boligpluss sin Facebook-side står det at de har forlenget fristen til etter pinsen! Det er nå i kveld det!

Jeg har ikke meldt vårt hus på i konkurransen i år heller jeg, jeg får jo vist frem favorittrommene mine her på bloggen jeg, kremt, men det finnes garantert mange familier der ute som har nydelige hjem men som ikke blogger? Er du en av dem så meld deg på i konkurransen! Bloggere kan selvfølgelig også delta! ;) Jeg lover å være med å heie på alle som deltar, og gleder meg til å se alle de flotte inspirasjonsbildene på boligpluss.no i tiden fremover!


Ha en fin start på den nye uken i morgen! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:Ingen kommentarer: