lørdag 7. mai 2011

Idylliske små sommerlige hagehus

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at disse 3 nydelige bildene som du ser her i dette innlegget tilhører den britiske hagehus-produsenten The Garden House Ltd. (All 3 of these beautiful photos shown in this reportage belong to the highly respected British company The Garden House Ltd).

The Garden House designer og produserer store og små hagehus: Lysthus, små hageskur/redskapsboder, lekestuer, små gjestehus, "pool-houses", -ja rett og slett idylliske små sommerlige og romantiske hagehus for private hager! Jeg kom over nettsiden ved en tilfeldighet, og tenke straks at dette måtte jeg bare dele med dere!

Tenk deg et lite sommerhus i enden av hagen din, omgitt av terracottakrukker som bugner over av velduftende fargerike blomster og urter, kanskje med en sittebenk utenfor og et hagebord. Et stort vakkert tre like ved. Kanskje en hengekøye som henger mellom det lille hagehuset ditt og treet, hvor du kan døse i skyggen med en god bok på en varm sommerdag! Joda, alle fortjener et slikt sted i hagen!

Disse søte små hagehusene passer perfekt inn i en norsk hage! Jeg vet dessverre ikke om de leverer slike til Norge, og kanskje vil fraktkostnadene bli store, men her er mange idéer for den nevenyttige!

Det er sååå herlig at det endelig er skikkelig vår og at det endelig går an å holde på ute igjen uten å fryse ihjel! Jeg ELSKER sol, varme og sommer!!! ...hi, hi! ;)) Nå skal jeg ut i hagen! Det er enda noen trær som skal klippes, våronna gjenstår i et av blomsterbedene, jordbærplantene skal gjødsles, jordbærbenken skal på plass nedenfor jordbærlandet, trampolinen skal monteres og kanskje det morsomste av alt: Jeg og Kjære skal måle inn og sette ut pilarene til den nye sør-østterrassen i terrenget! :)) Hvor langt vi kommer i dag vet jeg ikke, vi rekker det vi rekker og koser oss i vårsola underveis! ;)

Flere herlige små idylliske hagehus finner du her: The Garden House Ltd. Mere inspirasjon til hage og uterom finner du i menylinjen øverst her på bloggen. Klikk på Vakre uterom så får du opp en bildemeny.

Ha en fin lørdag! :O)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:5 kommentarer:

Linda sa...

sukk mitt hjerte:) Større tomt er tingen...

Lisa sa...

De var veldig søte ja..men slett ikkje små..!! Har kost meg masse her hos deg idag, veldig koselig blogg, og gleder meg til¨å følge med videre :)

Sarita sa...

Herlige bilder. Vi er i uteplanleggingsprosessen selv om dagen. Dine bilder er veldig til inspirasjon. Jeg tenker også at om man ikke har råd til slike flotte hus, så kan man med enkle grep gjøre de "mer alminnelige" husene man får kjøpt over alt, riktig så spennende. Sette på mønepynt, spir etc. Det kan bli vel så sjarmerende:).

Klems Sarita

Marit sa...

Den lyserosa hadde jo vært en fantastisk dukkestue. Ble helt forelska i den jeg. Noe for mannen å bryne seg på :) Fin blogg og flott bidrag til festbord utfordringen.

Ann sa...

Småish...? ;)) Takk for det Lisa, og velkommen innom så ofte du vil! ;)
Ja ikke sant Linda, hi, hi, det er jo så mye fint man kan bygge! :))
Ja vanlige hageskur og lekestuer kan bli til de vidunderligste eventyrhus de også dersom man bare bruker litt ekstra tid - og kanskje ikke minst maling - på detaljene! :0)

Ha en fortsatt fin uke alle tre!

Stor klem, Ann.