torsdag 3. februar 2011

Oppussingsprosjekt Bad - Del 4: Helomvending, fant den perfekte tekstil og jammen fant jeg tekoppene jeg trenger til badprosjektet også!

Fikk du med deg: del 1, del 2 og del 3 av "Oppussingsprosjekt Bad"? (Klikk på de blå linkene for å lese disse).

Helomvending!!! Jeg hadde tenkt å vise dere noen lyslyseblågrågrønne ferdigmalte skodder i dag, men i morges da jeg kom inn på badet ombestemte jeg meg øyeblikkelig! Her blir ingen lyslyseblågrågrønne skodder! Jeg så i dag hvordan det hvite fanger og sprer alt det herlige dagslyset, så nå har jeg i stedet for det blågrønne heller malt et til strøk dekkende hvithvit oljemaling på skoddene! En sjablong ligger klar på badet og i morgen skal skoddene så en liten klassisk helskjønn "kruseidull" i stedetfor lyslyseblågrågrønn maling! :)) Jeg prøver å få noen spreke farger inn i mitt noe i overkant beige bad, men alt har sin grense oppdaget jeg i dag! Hvithvite vindusskodder ble jo sååå kjempelekkert, og krusedullen ja den skal du få se i morgen! :))

Men spreke farger blir det likevel, det kan jeg love deg! I dag har vi kjøpt denne sjokkfargede turkise tekstilen med litt lysere turkise sirkler, og denne blir helt perfekt til det jeg skal bruke den til på badet! Bilder av det del-prosjektet kommer mest sannsynlig på lørdag.

J
ammen fant jeg ikke tekoppene (som jeg nevnte i del 3) som jeg trenger til badprosjektet også i dag!!! Så dette var alt i alt en fiiin dag! :))) Disse fant jeg på brukthandelen og hva disse skal brukes til skal du få se i morgen! DET bloggeinnlegget vil du ikke gå glipp av, for jeg begynte så vidt på tekopp-prosjektet mitt nå i kveld og det ble bare sååå utrolig tøft!! ;)... Kan jeg si det høyt selv da?... jo, det må jeg vel ha lov til eller? Hadde jeg ikke likt tekopp-prosjektet selv hadde jeg jo heller ikke brydd meg om å vise det på bloggen! ;)


Tekopp-prosjekt i morgen! Ha en fortsatt fin kveld og en finfin fredag på jobb/skole/hjemme eller hvor du enn nå befinner deg i morgen! Nå er det endelig helg snart! ;)

Klem,
Ann, Interiørbloggen Glassveranda.2 kommentarer:

Bekka sa...

Spennende å følge med på hva som skjer og gleder meg til å se det endelige resultatet!
Ha en fin helg :)
Klem fra Bekka

mona.z sa...

Lyst og fint med hvite skodder:) Gleder meg til å se det ferdige resultatet, ha en fin "jobbehelg":)