tirsdag 11. januar 2011

Ny oversiktlig bildemeny over alle DIY-prosjektene!

Endelig er den ferdig, bildemenyen som skal gjøre det enda enklere å lete i arkivet over nye og gamle Gjør-det-selv prosjekter her på Glassveranda!

Hvis du tar en titt i menylinjen øverst på bloggen under logoen/headeren finner du "DIY OG GJENBRUK". Klikker du på "DIY OG GJENBRUK" så vil du se at du får opp en svært oversiktlig bildemeny over alle DIY og Gjenbruk-prosjekter som finnes her på Glassveranda (Alle unntatt jule-DIY). Klikk på et bilde, og du kommer direkte til tilhørende DIY-prosjekt! Enklere blir det ikke! :))


En tilvarende meny over de av rommene i huset vårt som jeg hittil har skrevet om her på Glassveranda, finnes også i menylinjen, under "HJEMME HOS OSS".

Ting tar tid... jeg tror det er en måneds tid nå siden jeg tok fatt på jobben med å lage bildemenyer over innholdet på Glassveranda, jeg rakk knapt å bli ferdig med juleinspirasjons-arkivet før det nå skal fjernes (men det kommer tilbake i november 2011 ;)), men nå håper jeg at jeg etter å ha kranglet litt til med html-koder i morgen også, skal få ferdig en bildemeny over flotte uterom og kanskje også en innholdsrik meny over de vakreste interiører! ;)) I mellomtiden har du nå muligheten til å ta et dypdykk i DIY-arkivet!

Skrur du på lyden på PCen/MACen din får du litt ny herlig vårlig musikk! Julemusikken på min virtuelle Ipod er nå byttet ut med Melody Gardot, Patrick Watson, Coldplay, Ivano Fossati, Diana Krall, Anja Garbarek, m. fl., -som alle er blant mine favorittmusikere! Minner om at min virtuelle Ipod alltid er å finne under nederste blogginnlegg, og der kan du velge musikk, trykke pause etc. som på en vanlig MP3-spiller ;)

Håper du liker de nye bildemenyene, forhåpentligvis også musikken, og så ønsker jeg deg og dine en fortsatt fin kveld og en finfin dag i morgen! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


Minner også om at du kan følge Glassveranda på Facebook dersom du har lyst til det. Du finner meg her:

2 kommentarer:

Janicke sa...

Kjempeflott og veldig oversiktlig billedmeny!

Ha ne fin uke videre :)

Frida- trendenser.se sa...

Vilken trevlig översikts bild över alla dina projekt!
//Frida