søndag 30. januar 2011

Jeg som bare skulle bytte gardiner, men så utviklet det seg til "Prosjekt Oppussing av badet"!

Jeg er heeelt ferdig! Ja hverken med skoddene eller badet, men jeg er helt ferdig! Sukk mitt hjerte, jeg skulle jo bare erstatte gardinene med skodder, og nå er jeg i gang med noe som kan kalles "Prosjekt oppussing av badet"! :S
Visst nok er det bare en overflate- og nipsoppussing, vi rotalrenoverte badet, bygde på og bortimot firedoblet størrelsen på det (det var bittebittebittelite! ;)) for ca. 10-12 år siden, men nå er jeg altså i gang igjen!

I dag skal jeg ikke si så mye, for jeg er som sagt fullstendig utslitt etter dagens innsats, ja heeelt fullstendig! :D Jeg må jo bare le, for midt oppi følelsen av fullstendig utmattelse er det jo dette jeg elsker å holde på med, og gleden over å se detaljene komme på plass er nesten ikke til å beskrive! IIiiii! :))) Dette blir HELT nytt og HELT knall! En ny stil tar sakte men sikkert form på badet vårt, og kommende uke skal jeg vise deg steg for steg hva det er jeg har gjort, -med før- og etterbilder av de forskjellige tingene!

Marmorflisene elsker jeg, så de blir selvsagt ikke berørt av denne oppussingen, men stilendringen på badet blir total!! Som nevnt i gårdagens bloggeinnlegg var listene gulnet. I dag oppdaget jeg at også taket, mildt sagt, var gulnet, så i dag har vi malt tak og taklister (se bildet). 2. strøk tar vi i morgen ettermiddag. Hvitt malt ny-hvitt er ting som ikke er så spennende, derimot er det veldig mye annet RÅspennende som foregår på badet vårt akkurat nå! :D
Fordi vi ble ferdige for bare en halvtimes tid siden, og fordi jeg ikke har mere å gi i dag, får du her se en rekke bilder av hva som foregår på badet vårt nå, en masse kanskje ikke så kvalitetsmessig bra bilder, men likevel beskrivende nok til å gi deg et lite innblikk i det hele håper jeg! ;)) NÅ jeg bare SOVE!

Ha en fin start på den nye uken i morgen! :) Flere bilder fra bad og/eller skoddeprosjektet vårt her på Glassveranda i morgen!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

5 kommentarer:

Janicke sa...

Så spennende med et bli-ny prosjekt :) Knallfin blåfarge du har fått blandet deg. Minner meg om skodde- og kuppelfargen fra det deilige Hellas.

Ha en nydelig uke :D

mona.z sa...

Venter spent på fortsettelsen:)

Mita på landet sa...

Spennende!! Gleder meg enormt til å se prosjektet ditt ferdig:)

Mitt Krypinn sa...

Herlig farge! Gleder meg til å se mere ;)

Haug-stua sa...

Hei hei.

Venter i spenning på resultat - du får det jo alltid til. Kos deg resten av kveld'n.

Klem klem